Kiitokset lapaskommenteista! Teksti on viela taman kerran ilman suomalaisia kirjaimia, huomenna lahden kohti kotia. Nahty on vaikka mita: museoita roppakaupalla (no, kun mina tykkaan museoista...). Asken varsinkin, kavin Puku- ja pitsimuseossa - ihania vanhoja vaatteita ja aivan uskomattomia pitseja. Eilen yritin nahda dinosauruksen, mutta piti tyytya mammuttiin kun dinot olivat remontissa :) Kavellyt olen enemman kuin koko viime vuonna yhteensa, jalkoja sarkee koko ajan.

Mutta se paras ja ihanin kaikesta!! Joskus kuukausi sitten Bobbi (SP10 emomme) kysyi minne haluaisimme neulontalomalle. Haaveiden lisaksi kerroin olevani lahdossa Belgiaan, kirjoitin siis englanniksi. Belgialainen neuloja Dominique oli yrittanyt etsia SP kamuaan ja loysikin vahingossa minut. Han ehdotti, etta tapaisimme matkani aikana, ja senhan me teimme lauantaina! Menin junalla tosi kauniiseen kaupunkiin nimelta Leuven (tai Louvain ranskaksi), puoli tuntia Brysselista. Dominique oli minua vastassa ja hetken paasta seuraamme liittyi viela Cheryl (ei (viela) blogia) Amerikasta. Cheryl on vierailemassa sisarensa luona ja oli loytanyt Dominiquen netin kautta etsiessaan belgialaisia neulojia.

Kavimme syomassa, puhua palpatimme neulomisesta ja muutenkin eri maista, kavimme lanka- ja helmikaupoissa ja istuimme kahvilla. Takaisin Brysseliin tulin samalla junalla Cherylin kanssa ja tietysti neuloimme. Ensimmaisen kerran nain ihan oikeasti, luonnossa, miten tuo anglo-amerikkalainen neulonta tapahtuu (se Miss Marplen langanheitto). Oli todella mukavaa, spostiosoitteita vaihdettiin ja toivottavasti tapaamme viela joskus - Dominique on tulossa elokuussa yhdeksi paivaksi Helsinkiin, joten ehka tulen sinne hanta tapaamaan ja opastamaan. Kuvia meista ja langoista sitten kun kotiudun! Katsokaa kuvia ja lukekaa oikein kunnollinen kertomus paivastamme Dominiquen blogista!

Still in Belgium, but tomorrow morning I'll be leaving for home. The absolutely the best part of the trip was on Saturday. I, Dominique and Cheryl (no blog, from America) met in Leuven (or Louvain in French). This all started when Bobby, my SP10 Hostess asked us to tell about our knitting holidays about a month ago, and I told that I'd be coming to Belgium. Dominique was searching for her SP and found me and asked if I'd like to meet. So, on Saturday I went by train to Leuven and we met. We had lunch, talked, visited local yarn and bead shops, talked more and totally enjoyed ourselves! On the train back to Brussels Cheryl showed me how the americans knit - I've always wondered about it. I'll post some pictures when I get home! Amazing! Please, do read Dominique's story of our fantastic day!