Tulin vasta vajaa tunti sitten kotiin. Ja postilaatikko oli ihanan täysi! Ei, ei vielä Sny-ilmiötä... Vaan, jotain josta osa lähtee omalle sny:lleni jossain vaiheessa 100g jää tänne, mutta en voi näyttää, etten paljastu.... Mutta maailman kauneinta joulupunaista lankaa :)

Uusi Pirkka tuli myös. Ensimmäisenä tietysti tiirasin sisälmysluettelon läpi, joskos neuleohjeita.... Jihaa, "neuleet peliin"!!! Plarasin oikealle sivulle, ja pettymys... Vain valmiita neulevaatteita kaupasta. Ei siis ohjeen ohjetta. Varmuuden vuoksi vielä selasin koko lehden läpi. Ei löytynyt. Jollain sivulla pyydettiin kuitenkin palautetta lehdestä. No, sitä tulevat taatusti saamaan.

Onneksi kuitenkin jotain IHAN muuta! Marie Claire Idées! Jotenkin kuvittelin tilaukseni jo loppuneen, mutta ei sitten. Ja tämän nähtyäni hinkuan taas hirmuisesti lisätilausta.... En varmaan kauheasti toteuta tästä mitään, mutta ongin ideoita, rakastan kuvia ja värejä ja nautiskelen ihkun ranskan kielen lukemisesta (ääneen). Katsokaa nyt vaikka tätä:

372119.jpg

Käytännöllisyydestä en tiedä, mutta on se vaan niin suloinen ja söde. Ihan pakko tehdä tänään munakasta jotta sais tyhjän paketin....