Kyllä, Keuruu on kulttuuripitäjä (tunnettu sellainen), ranska äärettömän kaunis kieli ja kaikki muutkin ihanat selitykset pitävät varmasti paikkaansa. Mutta meitä oli vain neljä! Minä ja kamu (Ranska-hulluja kumpikin) ja kaksi yksinäistä naishenkilöä. Tänään ainakin viisi ihmistä on todennut, että voi ei, unohdin..... No, kuulemma Konnevedellä oli ollut vain kaksi :) Se kylmä työväen talon sali kyllä jumiutti tyylikkäästi oikean takakylkeni (siis selän ja kyljen yhtymäkohta...). En voi aivastaa enkä vetää syvään henkeä enkä nauraa. Sattuu. Mutta ei tarpeeksi jotta voisi jäädä sairaslomalle. No, huomenna on vain neljä pidettävää tuntia. Tarkastettavaa ja suunniteltavaa kyllä varmaan tuplasti enemmän.

Viisi lukijaa arvasi oikein: Hanna (ei blogia), Meemu, Pikku-Kettu, Ilu ja Villasatu! Kaikkien nimet on nyt kirjoitettu paperilapuille, taiteltu pieneksi ja tiputettu Neuhausin ihanaan suklaaboxiin (ei, en voi hävittää sitä laatikkoa, kun siinä oli niiiiiiin ihanaa suklaata).  Silmät kiinni, käsi boxiin ja ta-daa: ILU!

Pistäpä posti woollyvilla @ yahoo. co. uk ja kerro mitä haluaisit! Villaa vai puuvillaa, itse koolattua vai pätkärääkättyä vai ihan yksiväristä.... Uusi arvonta taas sitten joskus! Kiitos kaikille!

529223.jpg

Viime sunnuntaina näppäilty GetKnittedin paketti tuli - aika sutjakkaa postitoimintaa! Tykkään tuosta kynästä hirmuisesti - sillä on kiva brassailla :) Ne kuuluisat välikoon puikot bambuisina (2,25 ja 2,75 ja 3,25), Opalin ei ihan petrolin sinistä, mutta melkein ja kauniimpaa kuin kuvittelin kuvan perusteella. Nyt tuntuu, että pätkärääkätyt alkavat riittää meikäläiselle toistaiseksi. Tosin niitä on jäljellä aika paljon....

The packet I ordered last Sunday from GetKnitted came today - they're fast! I like their pen really much - it's so nice to show it around :)The famous in-between sized needles in bamboo (2,25 and 2,75 and 3,25), Opal yarn in nearly petrol shade and much more beautiful than I thought based on the website picture. Somehow I feel that I've had enough of self-striping yarns for now. Though I do have quite much of them left in my stash...

Ja heti tämän sanottuani voin todeta, että on myös jumalaisia pätkärääkättyjä, joista en saa ikinä tarpeeksi.

And having said that, I must conclude that also divine self-striping yarn does exist. I'll never get enough of this.

529224.jpg

Fleece Artistin Moss. Kuvassa aurinko vaalentaa sävyjä ihan liikaa, ylemmästä kuvasta saa paremman käsityksen. Uusi rakkauteni. Pehmeä, suloinen, kaunis, tai kaunein, ihana, lumoava. Kallis.

Fleece Artist's Moss. The sun shines too brightly and lightens the colour, the first picture gives a more realistic view. My new loved one. Soft, sweet, beautiful, or the most beautiful, lovely, fascinating. Expensive.

Sain valittua langat baijerilaisiin. Ne piti tietysti tilata... Huomenna huivikuvia.

I chose the yarn for the Bayerische. Naturally I had to order them...