Iiiiiik! Meinasin äsken ajaa elämäni ensimmäisen hirvikolarin! Tajusin vain lumiset jäljet tien poikki, kyytiläiseni sanoi:"hirvi" ja näin vasemmalla hirven peräpään. Onneksi ajeltiin ihan kiltisti rajoitusten mukaan, vaikka en kyllä nytkään olisi voinut tehdä yhtään mitään jos se elukka olisi sattunut olemaan keskemmällä tietä... Huh, sydän hakkaa ja kädet tutisee. Se ei vaikuttanut kovin isolta, mutta kyllä varmaan olisi saanut pahaa tuhoa aikaiseksi. Onneksi tänään oli viimeinen keikka maakuntaan kansalaisopiston merkeissä ennen tammikuuta - kerkeän rauhoittua. Ja onneksi kyytiläiseni on myös maailman rauhallisin ihmisin ja totesi, hirvi, todella hiljaa, melkeinpä hennosti...

Nimma löysitkin huivin ohjeen - Moda 04/05. Todellakin helppo - jos osaa tehdä ketjusilmukoita, kaksoispylväitä ja piilosilmukoita, niin siinä se. Aloitus on tosin kaikkein vaikein, piti muutaman kerran kokeilla, että mistä välistä, mutta sitten sujui tosi sutjakasti.

Nyt odotan Novitan Teddyä, jotta pääsisin kokeilemaan jossain tän syksyn Yhteishyvässä ollutta pontson ohjetta. Tosin meinasin vähän soveltaa, eli jospas ei kiinnittäisikään huivin päitä pontsoksi, vaan laittaisi isot ja ihanat napit. Voisi pitää pontsona tai huivina...Kunhan sitä lankaa nyt ensin tulisi!