Ensin vastauksia. Tuulalle: eBay-bambupuikot maksoivat 11 euroa ja postikulut 13. Joku muu on tietysti voinut saada omansa halvemmalla. Kristelille ja kaikille muillekin. Totta, nuo em. Hongkong-puikot eivät tosiaankaan välttämättä kestä sitä mitä nämä eurooppalaiset. En tiedä, kun vasta sain ne, eikä ole vielä kokemusta. Mutta kerron kyllä heti kun kokemusta karttuu. Muutenkaan multa ei ole koskaan ennen hajonnut puikkoja, ellei yhtä lohjennut bambua lasketa. Ja senkin sai korjattua hiomalla. No tietenkin on kissojen syömiä ja änkyrä-vänkyrä käyriä esihistoriallisia äidiltä perittyjä puikkoja. Noita jälkimmäisiä ei enää käytetä neulomiseen, vaan esim. tavaroiden sorkkimiseen patterin ja seinän välistä tai tukkeutuneen pölynimurin putken setvimiseen.

Ei tullut takkia, eikä liiviä, eikä tuluskukkaroa. Siis piti tulla miehen sukat. Eka yrityksellä (ohjeen mukaan) mahtuivat varresta hädin tuskin omaan jalkaani, joten purkuun. Toisella yrityksellä tuli itselle hieman isot, eli kaverille sopivat, tosin hänkin on nainen. Ne miehen sukat siis odottavat yhä toteutusta. Ehkä seuraavaksi.

48076.jpg

Näitä on siis kaksi! Laitan tuonne valmistuneisiin kuvan, jossa on molemmat. Ohje Novitaklubista (vain tilaajille), sovellettuna. Puikot 3,5. Lankana seiskaveikka, tummanharmaa 130g. Silmukoita 58. Tuossa palmikossa tein yhden kerroksen enemmän käännösten välillä, kuin mitä ohje sanoo - ei tarvitse kääntää palmikkoa niin usein = nopeampi tehdä ;)

48077.jpg

Palloneuletta ei voi jatkaa, kun ei ole lankaa (tai on vajaa 100g mutta tilatut ovat tod.näk eri erää, eli ei kannata aloittaa hihoja - ei kai tää kuulosta yhtään selitykseltä?). Lorna-kaulahuivi edistyy ja sitä on kiva tehdä, mutta koska se on niin pieni työ, se on sellainen matkatyö - helppo kuljettaa mukana. Ensi viikolla on taas tiedossa pari kokousta, joissa sitä voisi väsätä. JOTEN minä varmaan voin ottaa käsittelyyn ne Piikun hahtuvat ja kokeilla soveltaa niitä johonkin...ideoita on. Mihinkään ikuisuusprojektiinhan ei vahingossakaan voi koskea...