Idea, ohje ja lanka kohtasivat. Toistaiseksi vain teoriassa kun en ole ehtinyt aloittamaan. Aloitan just tän jälkeen.

Tarkoitus oli koko ilta keskittyä tarkistamaan lukiolaisten kirja-arvosteluja. Ovat suurimmaksi osaksi olleet tosi kivoja lukea, on aina ihana huomata kuinka alunperin vastahankainen nuori innostuu englanninkielisen kirjan lukemisesta. Mutta. Yksi kirjoitti niiiiiiin hienosti, että oli pakko vähän käyttää Googlea ja kas, sieltähän se teksti 80 prosenttisesti löytyi. Alku ja loppu olivat omaa tuotosta. Saa tehdä uudestaan. Ja nyt kiukuttaa sen verran, että luen loput huomenna.

Päivän pahikset:

1141916.jpg

Eeeei, näet ihan väärin! Ei me mitään verhoa olla alas revitty! Kunhan vaan painitaan!

Kuvaa en ole saanut, mutta koska laskoskaihtimet ovat saaneet olla jo pitemmän aikaa (ainakin pari viikkoa) rauhassa on iltayöajalle pitänyt keksiä uusi harrastus millä saa emännän nousemaan sängystä ja antamaan lisää ruokaa. Piki keksi ensin, mutta Indy harrastaa enemmän. Istu pianon/olkkarin hyllyn/varapatjan (sängyn takana ikään kuin selkänojana) päälle:

Nosta tassua. Ojenna tassua. Sipaise kauniilla ja rennolla ranneliikkeellä (onko kissoilla ranne?) taulu heiluriliikkeeseen. Ihaile liikettä. Naukaise jotta emäntä varmasti huomaa! Toista monta, ainakin kymmenen kertaa. Jos ei auta, ojenna kynsi ja raapaise tapettia. Saat takuulla ruokaa ja nopeasti ;)