Kiitos, kiva kun pohja näkyy hyvin, vaikka kyllä latautuu vähän hitaasti.... Ja on ehkä liian vihreä? Onko se edes mahdollista ;)

IK tuli tänään (en ole vielä edes avannut), juuri kun olin eilen kerinnyt lähettää valitusmeilin ja he jopa ehtivät vastata siihen...

Tuli muutakin postia ja meiliä mutta molempiin palaan myöhemmin sopivissa ajankohdissa. Mutta jännittää! Oikein hirmuisesti jännittää!

SNY-projekti on sitten melkein ohi. Eilen paljastuin Ellulle. On taas ollut tosi hauskaa ja mielenkiintoista miettiä ja pohtia, mitä paketteihin oikein laittaisi - ja sitten lahjakkaasti unohtaa ottaa kuvia paketeista :) Ensimmäisen ja kolmannen lähetin hämäysmielessä Jkylästä - Keuruun postileima on kovin paljastava. Toisen postitin matkalla Helsinkiin, Pirkanhovi-huoltoaseman pihalta, joten ei hajuakaan mikä postileima siihen tuli... Pienemmät, kirjeinä menneet paketit saattoi huoletta laittaa täällä postiin, sillä ne leimataan Jkylässä.

Ensimmäisessä oli Supersockea (jota Ellu oli onnistunut tilaamaan juuri edellisellä viikolla...mutta onneksi eri värejä), bambupuikot ja tarroja. Sitten lähti pieni ystävänpäiväkortti ja omatekoinen heijastin-rintaneula.

399139.jpg

Näistä yksi, muistaakseni tuo vasen alakulma, lähti Ellulle, yksi meni kaverille ja yksi on itsellä. Siis vuosi sitten tehtyjen huopastossujen jämät (ne hajosivat jalkoihin) ja heijastinnauhaa. Olivat kivoja tehdä!

Toisessa paketissa oli Knitting on the Road -kirja ja rullamittanauha (toisella puolella sentit, toisella tuumat). Nancy Bush on minunkin (ja monen muun) sukkaguru. Tähän ja seuraavaan pakettiin pitkään sommittelin jotain nypläysaiheista, koska Ellu mainitsi olevansa kiinnostunut aloittamaan. Mutta homma kaatui kun en löytänyt sopivaa, edullista nypläyksen opasta, muita tarvikkeita kyllä olisi ollut.

Maaliskuu on mielestäni vuoden toiseksi pisin kuukausi (marraskuu on pisin). Joten kuukauden piristykseksi Huggy Bears -puikkonalleja ja kortti. Kolmanteen pakettiin laitoin sitten sen mitä ajattelin viimeiseen, mutta en millään malttanut odottaa sinne asti.

492316.jpg

492317.jpg

Swallowtail Shawl Dropsin alpakasta. 143 grammaa. 4½ mm. Tämä oli jo toinen huivi samalla mallilla, mutta voisin yhä tehdä kolmannen. Paras tekemäni malli tähän mennessä. Kuviot vaihtuvat sopivasti, jottei ole tylsä, mutta voi kuitenkin tehdä seurassa, eli  ei ole liian vaikeakaan. Tämänkin huivin ensimmäistä kuviota on tehty kolme mallikertaa enemmän kuin ohjeessa, joten kummallisia silmukan lisäyksiäkin on jossain välissä (kuvioiden vaihtuessa). Onneksi ne sopivat huivin luonteeseen. Tästä oli tosi vaikea ja haikea luopua....

Viimeisessä paketissa oli Katian lankaa, tarroja, namia, Chibi (neulakotelo ja neuloja) ja kortti. Jopa korttien valkkaaminen tässä projektissa on älyttömän kivaa!

Kuvia siis paremmin Ellulla. Vaihto oli hauska ja vielä on yhden postiyllärin verran hauskaa ja ihanaa jäljellä, kunhan itse saan oman viimeisen pakettini. Kiitos Tuijalle järjestämisestä!