Isän tilanne ennallaan. Joka aamu pitää soittaa, muuten en osaa laittaa vaatteita päälle ja lähteä töihin. Töissä on kuitenkin hyvä olla - kännykkä taskussa, ja hyppään puoli metriä ilmaan joka kerta kun se soi.

My father is really, really ill. Since last Wednesday. All the time I'm waiting for the final phone call. He has only a slight chance of recovery.

SNY-rakas. Kirjeesi tuli tänään. Piti itkeä sitä lukiessa, mutta se tuli suoraan sydämestä - kiitos sinulle.

Jotain iloistakin - Sonata saapui eilen. Naapuri oli ottanut sen vastaan minun ollessa töissä, iso ja komea paketti, kissojen mielestä loistava kiipeilyteline. Itse rukki ei onneksi kiinnosta niitä kauheasti, villat sitäkin enemmän.

Something happy for a change - my Sonata arrived yesterday. My neighbour had taken it into his care while I was at work, a big and handsome package, the cats thought it was the best climbing tree ever. The spinning wheel itself doesn't interest them so much (luckily), on the other hand, too much!

1025114.jpg

Pitää kuitenkin vahtia, mitä tuo emäntä oikein touhuaa.... Kuvassa näkyy jarrutappi, jonka säätäminen tuntuu olevan tosi tarkkaa työtä - milli liikaa tänne päin ja lanka ei vedä rullalle, milli liikaa tonne päin ja vetää ihan hirmuista vauhtia. Opetteleminen tulee viemään aikaa - jota ei oikein ole, pitäisi lukea lukiolaisten aineita, tarkastaa itsenäistä suoritusta, tehdä kokeita ensi viikon koeviikkoa varten (kaiken varalta jo nyt, jos joudun lähtemään), ja vaikka mitä. Paljon aikaa menee kuitenkin vain siihen, kun tuijottelen ja silittelen nukkuvia kissoja ja ajattelen syntyjä syviä.

1025115.jpg

Kaunis, yllättävän kevyt, sutjakka (vähän liiankin nopea) ja niin hiljainen. Siis rukki, ei kissa. Tänään sanoin töissä, että kummasti nuo katit ovat aikuistuneet ja rauhoittuneetkin jonkin verran. Kissojen hoitaja kommentoi, että vai rauhoittuneet, siinä tapauksessa hän ei halua tietää millaisia ne olivat silloin pieninä.... Kuulemma heillä kävi viikonloppunakin seuraavasti monta kertaa: kissat päättivät vähän rellestää ja harrastaa rallia ja painia. 1½ v. poika innostui ihan mahdottomasti katsomisesta, hyppi ilmaan ja kiljui. Kissat puolestaan innostuivat tästä entisestään, ja sitten taas poika innostui vielä enemmän ja sitten kissat....