Haa, alkaa uhkaavasti näyttää siltä, että pian-pian-pian-pian valmistuu jotain ihan oikeasti. Napit puuttuvat (koskahan ehdin nappikauppaan), langanpäitä pitäisi päätellä hirmuisesti ja kaulus on vielä kesken kun iski epäilys. Ja pari saumaakin pitäisi ommella. Mutta sitten saan lisätä kilon kulutukseen. Niitä lisälankoja, joita hädissäni tilasin kuun alussa ei sitten taidetakaan tarvita..... No, lanka on ihanaa eli kyllä tulee käytettyä. Ja ei, en aio pingottaa, koska ei ole pitsihuivi. Varovaista, äärimmäisen varovaista höyrytystä voisi harkita, jotta kuvio aukeaisi kauniisti.

Unohtunutta. SNY:n uusin kierros jää välistä. Ilmoittautumisaikana en vielä tiennyt keväästä ja pelkäsin etten jaksaisi olla hyvä ystävä. Mutta kyllä niitä vielä tulee lisää. Project Spectrum kiehtoisi, kunhan jaksaisi kaivaa napin ja linkin ja laittaa nimensä listalle. Salaiseen sukankutojaan liityin - sukat jaksaa neuloa vaikka päällään seisoen. Ravelryssä vaihtoja tuntuu olevan koko ajan menossa, mutta just nyt yritän pitää himpun taukoa. Katsotaan kuukauden-parin päästä.

Paikallisessa oli lauantaina -10% langoista. Näin kyltin autosta ohi ajaessani, mutta en mennyt.... En ihan oikeasti tarvitse mitään :) Mutta silti voi haaveilla...