On se hyvä, että te uskallatte sanoa, kun jokin on täällä blogissa pielessä - siis ulkonäöllisesti/teknisesti. Minun kahjoon persoonaanihan te ette voi vaikuttaa ;) mutta minä voin ainakin yrittää saada tekstit näkymään kokonaan ym. On tässä vieläkin kaikenlaista outoa ja kummallista. En ymmärrä mistä tuo otsikko"kuva" saa ympärilleen lilan kehyksen? Esikatselussa se kehys on kirkkaan sininen...  Mutta nyt en jaksa.

Pitäisi mennä äänestämään, ehkä kävellessä vihdoinkin saan päätettyä ketä äänestän. Tällä hetkellä toivon vain toista kierrosta - täytyyhän tässä maassa jotain säpinää olla!

Käsityösäpinä on ollut vähän hidasta ja harvanlaista kaiken maailman muiden kiireiden takia. Omalla koneellani sain organisoitua kuvia - eli tein alihakemistoja tyyliin: langat, valmiit työt 2005, jne. Tarkoituksena helpottaa kuvien löytymistä. Samoin ajattelin vihdoinkin tehdä itselleni listan omistamistani puikoista ja koukuista, ja laittaa sen lompakkoon.

Image hosted by Photobucket.com

Tässä on säärystimet Itselle Sandnessin Kitten Mohairista. Eikös olekin ihastuttavan pirtsakat värit?!!! Tiedän, että töissä moni varmaan nikottelee pahanpuoleisesti nähdessään nämä. Näyttävät erilaisilta, koska toinen on nurinperin, tosin en ole vielä päättänyt kumpi puoli on oikea puoli (en ehkä päätäkään). Eli ihan perinteisesti 10 kerroksen 2o2n resori molemmissa päissä, välissä aina 10 kerrosta oikein ja 10 nurin. Puikot nro 4. Nyt ollaan lanka-loppui-vaiheessa. Haen lisää vihreää ensi viikolla, ja toivon, että punainen riittää juuri ja juuri. Tarkoituksena on siis saada tällaiset makkaraputket minun makkarakoipiini.

Image hosted by Photobucket.com

Kommenteissa oli ihana huomio, olin kirjoittanut "sinne etelään"... No, jotenkin kun näitä blogeja seuraa (seurantalistallani RSS-lukijassa on 57 blogia, ja koko ajan tulee lisää) ja neulonta-listaa seuraa, kaikki puhuvat tosi paljon Helsingin iiiiihanista lankaliikkeistä. Tulee välillä semmoinen olo, että tuonne, suureen maailmaan on päästävä. Vaikka tietysti bloggaajia ja neulojia on koko maassa! Onneksi on. Jyväskylän neuletapaamisista haaveilen, mutta tuo tunnin ajomatka ja muutama iltana viikossa kansalaisopisto häiritsee pahasti.

Kävijälaskuri etenee tosi vauhdikkaasti! Joten, kuten tapana on, jos 10 000 osuu kohdallesi, ilmoita itsestäsi, ja keksin jotain...