Siis Olympia työ on valmis. Ja tottakai jokainen työnsä valmiiksi saava on mitalisti. Värin saa jokainen itse valita, eikö ;) Itse olen aina tykännyt hopeasta, sekä värinä että materiaalina.

 39472.jpg

Sen verran kyllä huijasin, että ollaan tosiaan vasta pingotusvaiheessa. Ja huomisaamuna Branching Out lienee käyttökunnossa. Tosi kiva tehdä. Etukäteen  pelkäsin tietysi amerikkalaista ohjetta - olin kuullut liian paljon amerikkalaisten ohjeiden liiallisesta perusteellisuudesta. Tässä oli onneksi ruutukaavio, mikä yksinkertaisti asioita huomattavasti. Lankana Sandness Kitten Mohair, kulunki hieman reilu yksi kerä, puikot nro 5. Pituutta en itseasiassa ole mitannut vielä - olen vain testaillut huivia suoraan omaan kaulaani.

39471.jpg

Huono lähikuva. Salama häiritsi, mutta tähän aikaan illasta ilman salamaa on tuloksena vielä huonompi kuva. Kuvion oppi melkein ulkoa. Siis se oli jotenkin looginen. Teen varmaan toisenkin joskus (lähi)tulevaisuudessa. Nyt pitänee saada vanhoja pois (ne lapaset, se pontso) ja eilen aloitetut lapaset odottavat (hahtuva+nalle -yhdistelmää testailen). Ja se yökyläemännän huivi olisi tehtävä ennen maaliskuuta, kunhan ensin saisin päätetyksi mikä malli - tämä BO olisi kiva tai sitten se virkattu Salomonin solmu-juttu tai joku uusi. Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja.......................................... ;)