25614.jpg

Siis taatusti ei käsin tehdyt, mutta ah miten mielettömän ihanat sukat! (Kuvassa taustalla itse kesällä -97 tehty matto, vanhoista verhoista ja lakanoista) Joululahja siis, enkä muita enää suostuisi pitämäänkään, täytyy siis kysyä lahjanantajalta, mistä näitä saa lisää... Kaikkein "herkullisinta" on kuitenkin näiden ostamistilanteen kuvittelu. Olen tuntenut lahjan antajan piakkoin 30 vuotta. Hän rakastaa vaaleanpunaista, rimssuja, pitsejä, jne. Eli kaikkea mitä minä inhoan. Paketista löytyi itseasiassa neljät sukat: kolmet ns. neutraalit ja tavalliset, ja nämä. Voin vain kuvitella (ja kiemurrella naurusta) kun kuvittelen, kuinka hän on kaupassa pähkäillyt, voiko näin hirveän riemunkirjavat sukat ostaa, mutta toisaalta kyllä se (=minä, villasukka) on niin riemunkirjava muutenkin... Ollaan niiiiiiin erilaisia, mutta kuitenkin viihdytty kavereina kauan - paremmin meidän ystävyys on kestänyt kuin aviomiehet tai työpaikat...

Huopanen-töppöset on nyt kuvioitu neulahuovutuksella. Tosin kuviot ovat erittäin alkeellisia, ja kummallisia. No, tämä oli ensimmäinen kokeilu, ja tunnetusti en todellakaan osaa piirtää, tai ole mitenkään luova/taiteellinen. Kehtaakohan nämä antaa lahjaksi?

25617.jpg

Kaukaa katsottuna ihan siedettävät, mutta noita koristuksia voisi olla enemmän... No, tekiessä oppii. Huomenna pitää hakea kampaajareissulla lisää Huopasta, ja kokeilla Kristiinan ihania käppyrätöppösiä. Jospas niistä tulisi itselle sopivat. Toisaalta lahjoja on kiva antaa.