No, eipä se tauko kauaa kestänyt (kiitos ihanista lohdutuskommenteista), eilen alkoivat puikot taas suihkia ja nyt on etukappaleita (teen yhtä aikaa pyöröillä) yli 30 senttiä kasassa. Tosin, joku voisi joskus oppia virheistään ja lukea ohjeen h-u-o-l-e-l-l-a etukäteen ja koettaa ymmärtääkin siitä jotain. Tein siis etukappaleiden resorit, mietiskelin miten kuvio menisi parhaiten ja asettelin kaikki kappaleet hetkeksi vierekkäin. What.....!!! Jotenkin sillein jännästi..... Olen onnistunut tekemään takakappaleeseen ihan omanlaiseni resorin. 2o3n. Ihan hyvännäköinen, ei siinä mitään, mutta kun etukappaleissa oli ohjeiden mukainen 3o3n...... Uusiksi meni (siis etukappaleiden alut, en tosiaankaan ala purkamaan takakappaletta, pitää vaan muistaa tämä omituisuus sitten hihoissa...).

Kuvio-osuuden alunkin jouduin tekemään kolmeen kertaan. Ensin en ajatellut (mitäs uutta siinä?) ja lopputuloksena palmikko oli toisessa kappaleessa 3 silmukkaa lähempänä kainaloa kuin toisessa. Toisella yrityksellä laitoin molemmissa ne 3 oikeaa silmukkaa kaaviosta sinne kainaloreunoihin - symmetristä kyllä, mutta sitten joskus hamassa tulevaisuudeessa, palmikko taitaisi jäädä kokonaan kauluksen alle.... Kolmannella kerralla olen nyt sijoittanut ne 3 oikeaa etureunoihin ja ainakin toistaiseksi ollut tyytyväinen.

Haluan napit. Puiset - tosin millä estän Pikiä ja Indyä syömästä ja kaluamasta niitä? Sohvatyynyjen napit ovat jo mallia pureskellut.

1224132.jpg

Taskulampun niellyt uforiiviö ;) Eikun mamin kurraava kainalokatti ja arkajalka, joka eilen illalla tajusi, että magneetit jääkaapin ovessa saa hyppimällä alas ja niilläkin voi pelata jalkapalloa.