Koska viime viikot ovat olleet enemmän kuin rankkoja, eikä minun positiivinen luonteeni tahdo kestää sellaista, nyt on ilon aika. Samalla tahdon kiittää teitä, ihania myötäeläjiä, kannustajia ja auttajia. Ja vielä, keskiviikkona 7. pvä blogini täyttää kaksi vuotta! Tuntuu, että vasta kaksi, tästä on tullut hyvin olennainen osa elämääni - olenhan aina rakastanut kirjoittamista (ja puhumista). Ihan ensimmäisessä koulutuodistuksessani jouluna -77 luki seuraavaa:"Kertomusten keksijä, suullinen esitystaito kehittynyt". Pitänee yhä paikkansa ;)

Nyt järjestetään suuret, Suomen ensimmäiset valtakunnalliset kissalankaluullunymmärtämiset.

Osio 1. Mitä kissan mielessä pyörii? Voit käyttää apuna omaa kissakokemustasi, telepaattisia taitojasi, omia kissojasi tai muita eläimiäsi (toisinaan esim. koirat ymmärtävät loistavasti kissoja) ja huimaa mielikuvitustasi!

1035757.jpg

1035755.jpg

(Ihan oikeasti olisin halunnut tähän osioon mau'untaa, mutta nuo pirulaiset ovat vaienneet kuin muuri tänään.... ja vanhan kissan nau'unnan siirtäminen puhelinvastaajan kasetilta tietsikalle ei onnistu. Kissa kyllä aikoinaan onnistui äänittämään itse itseään...) Kuvat ovat viime viikolta.

Osio 2. Mitä langan mielessä pyörii? Miksi lanka haluaisi tulla neulotuksi (tai virkatuksi)? Käytä apunasi kokemustasi langoista, niiden mielihaluista ja hinguista ja kiljunnasta. Tarvittaessa käy hipelöimässä omia lankojasi, selaile ohjekirjoja, surffaile netissä tai sulje silmäsi ja anna tajuntasi laajeta.

1035778.jpg

Kaiken kaikkiaan 200 grammaa.

1035780.jpg

Yhteensä 100 grammaa.

Vastanneiden kesken järjestetään kaksi arvontaa. Yksi kappale kirjaa Folk Mittens ja yksi perinteinen lankapalkinto, johon saa esittää toiveita. Eli kerro luulemasi vastaukset tämän kirjoituksen kommetteihin ja kerro myös, haluatko osallistua sekä kirjan että lankojen arvontaan, vai kenties vain toiseen (monella tuo kirja jo varmasti on - niin minullakin, arvatkaa tilasinko vahingossa toisen....). Arvonta suoritetaan johonkin aikaan keskiviikkona 7.11.2007.

Huimia, mielikuvituksellisia sepustuksia ensimmäiseen toivoen, ja jotain tosiaan toteutettavaa toiseen odottaen, teitä kaikkia lämpimästi kiittäen ja halaten!

Villasukka