Routa ja Monna: valokkeja??? Piti oikein tarkistaa wikipediasta - joo, kyllä sana on olemassa, vaikken ole sitä ikinä ennen kuullutkaan! Mulle ne ovat lakkoja :)

Kun tulin kylältä (hieroja omasi taas taivaalliset näpit, torilta löytyi hävyttömän hintaisia kanttarelleja ja hirmuisesti tuttuja) postilaatikko näytti lähinnä ylensyöneeltä norsulta (tai ronsulta kuten pikkuveljeni aikoinaan sanoi). Vogue palasi kesälomareissultaan koolaidien kanssa, kiitos! Odottelen yhä sitä poutaisempaa päivää, jotta pääsisin takapihalle tekemään jättipitkiä vyyhtejä. Toinen paketti oli Kauneimmat käsityöt 2 jonka Muoriska bongasi kirppikseltä minulle, iso kiitos sinnekin! Ja vielä Kultalankaa-blogin upea blogikisapalkinto:

749256.jpg

Kaikki oli pakattu tuohon takana näkyvään ihanan suloiseen pussukkaan: hedelmänamuja, suklaata (tuhottu välittömästi kuvan ottamisen jälkeen), kirjoneuleen langanohjain (mulla on epämääräinen aavistus, että tästä huushollista pitäisi löytyä tuollainen, mutta ei kyllä mitään muistikuvaa sen käyttämisestä/kokeilemisesta - no, nyt kokeilen, kun muutenkin on kirjoneulehinku päällä) ja kauniin vihreitä sisuja! Kortissa (näkyy huonosti) on Heli Laaksosen ihana runo Aik. En muuten ole runoihminen, mutta Heli Laaksosessa on jotain tosi kiehtovaa ja oivaltavaa - tykkään! Iso kiitos Goldenille!

La-su on Keuruun markkinat. Alkuperäisten keuruulaisten (minua vanhempien) mielestä maankuulu tapahtuma.... Itse en ollut koskaan kuullutkaan ennenkuin muutin tänne... Mutta joka tapauksessa, entisen Seppälän tiloissa on viikonlopun ajan (klo 10-17) Koskenpään Huopatehtaan tehtaanmyymälä - ei aavistustakaan mitä sieltä löytyy (paitsi lehtimainoksen mukaan värikästä villaa & huopaa), mutta ajattelin nyt levittää sanaa potentiaalisesti kiinnostuneille.