Kyllä tämä tietotekniikka on sitten....no, joo. Eli sain tehtyä mielestäni täydellisen (tai melkein) blogitaustan. Toimi IE:llä loistavasti. Operalla ei ihan, mutta kuitenkin täysin katsottavasti. Mutta Firefoxilla ei sitten mitenkään! Yritän huomenna häiriköidä työpaikan  atk-harjoittelijaa, jospas hän keksisi jonkinlaisen avun. Tästä eteenpäin lupaan, etten enää kirjoita mitään näistä taustoista, vaan tyynesti vaihtelen niitä mieleni mukaan.

Asiaan. Tällä viikolla on kaikki perinteiset Abiriekunnat ja Wanhat. Osa opettajista vetää aina herneen nenäänsä, tapahtui mitä tahansa. Itse olen sitä mieltä, että kyllä meidän nyt kerran vuodessa pitää jotain sietää. Tietenkään ei ihan mitä tahansa. Ennakkovalvonta toimii, eli vahingossa näin ryhmänohjaajille toimitetun Abi-gaala -käsikirjoituksen. Yhdessä pätkässä luki: Villasukka neuloo taustalla. Hihhii! Abikalenterissa olen vain ranskaksi kiroileva noita-akka ;) Huomenna meinaan sujuvasti neuloa töissä a) joudun aamulla valvomaan 8.30-9.30 A-ruotsin ainutta kirjoittajaa hänen odottaessaan vuoroaan b) 9-luokan koetta valvoessa. Ellen sitten kanna kannettavaa tuonne kokeeseen ja hyödynnä aikaa toisen kokeen tekemiseen.

Tänään Branching Out on edennyt n. 80 senttiin. Nyt varmaan pitäisi alkaa miettimään, minkä pituisen oikein haluan siitä. Nyt se on vielä liian lyhyt, rakastan isoja, pitkiä huiveja. Kuvio on kuitenkin painunut aika hyvin tajuntaan, pitkään aikaan ei ole tarvinnut purkaa mitään. Nyt kun julkisesti totesin näin, varmaankin puran heti kun jatkan sen tekemistä.

Eksyin, monien blogien suosittelemana, Cucumberpatchin sivuille.....Visani koetti näyttää kovin näkymättömältä, ja toistaiseksi se onnistui välttämään raskaamman luokan vingutus-vangutuksen. Vain ja ainoastaan siksi, etten kyennyt päättämään mitä KAIKKEA haluan....