Edit lopussa.

Kivaa!
- Minä ja Muoriska kohtasimme tänä iltana livenä. Hauska nähdä ja huomata kuinka aika paljon blogin perusteella muodostetusta kuvasta toimi ihan oikeasti. Ja löysimme muitakin yhteisiä kiinnostuksen aiheita kuin neulominen. Tämä täytyy toistaa joskus :) Kiitos, ja riiviöitä on rapsutettu...
- Ed. kohtaamisessa hyvää ruokaa.
- Aurinko! Näyttäytyi ainakin kaksi minuuttia tänään.
- Em. kohtaamisen yhteydessä suoritetulla shoppailukierroksella löysin Koziolin appelsiininkuorijan - ihan pakko testata toimiiko se, koska olen viime viikkoina sellaista hartaasti toivonut jonkun keksineen.
- Tänä aamuna tai oikeastaan koko päivänä ei ollut sellaista loppuun uupunutta oloa kuin viime aikoina niin usein.

Tämän kivapuoli on hieman kyseenalaista..... Äsken olin suihkussa, pää shampoossa. Ensin kuului rämäys. Ei hätää, Indy vain romautti pyykkitelineen ja kuivat lakanat suoraan märälle lattialle. Hetken päästä kuului toinen kolaus, sitten hiljaisuutta, lopulta hätääntyneen oloista mau'untaa..... Piki oli jotenkin (pesukoneen päältä? Tai kaapin hyllyjen avulla?) kiivennyt kylppärin ison kaapin päälle (2m korkea) - eikä tietenkään uskaltanut hypätä alas.... No, tuoli avuksi ja kapua pää shampoossa hakemaan katti pois. Voi meidän Piki-pikkuista :) Ja onkohan tässä huushollissa enää yhtään paikkaa mihin herrat eivät pääse?

Edit klo 21.41.
Yllä olevan kirjoitettuani menin kylppäriin rasvaamaan naamaani. Ja p....! Katsoin vieressä kun kumpikin katti-riiviö-paholainen hyppäsi pesukoneen päältä kylppärin kaapin päälle. Ai kun siellä oli kiva kuikuilla ja näytellä avutonta ja maukua nätisti..... En heltynyt, en nostanut alas. Ja kumpikin lopulta osasi itse hypätä suoraan lattialle. Ovelia mokomat ;)