Olin eilen kaupungilla ihan itsekseni ja riehaannuin. Kattokaa nyt!!! Puolentusinan perusaterinten lisäksi ostin puolen tusinaa jälkiruokalusikoitak un tytöille nuo isot lusikat on vielä vähän isoja ja minkin tykkään syödä jugurtin tuollaisella keskikokoisella lusikalla.  Ei hitsi sitä kekoo jaksa loputtomiin katella.

Langanpäitä haastoi tähän meemiin. Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla vähintään virke kustakin ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi bloggaaja, paitsi haastajasi.

Eli järjestyksessä: Väkerrellen, Vyyhtien kätköistä, haastajani Langapäitä ja Teijan blogi.

Keoista puheen ollen: olen  "unohtanut" kertoa ostoistani viime aikoina: kamala keko bambuisia sukkapuikkoja (nyt on tuplana yleisimmät koot). Vielä hirmuisempi keko KoolAideja Englannista (koolaiduk.com) - oli muuten nopea ja kohtelias toimitus: kerkesi tulla vaikka kuinka monta sähköpostia, siitä missä vaiheessa tilaukseni kulloinkin oli. Tilasin sunnuntaina, paketti tuli keskiviikkona. Ja yksi koolaid pussi oli hieman "huonossa kunnossa" - no ehkä himpun ruttuinen, eli sain ylimääräisen tilalle. Ja ostanut olen yhden kerän valkoista Tennesseetä, jos vaikka pitsi jakun langat loppuisivat kesken (tästä tulee neuroosi). Ja vielä pari kerää Regian sukkalankaa, jotka matkaavat vaihtoon neulonta-aiheisista dekkareista muutaman muun kerän kanssa.