Eilen jo riemastuneena ilmoittauduin Jyväskylän neuletapaamiseen ensi viikolla. Ja netissä seilatessa yhtäkkiä tajusin, että voi ei! Samana päivänä paria tuntia myöhempään alkaa Mammafutis. Olen maailman epäurheilullisin ihminen. Olen kasvanut perheessä, jossa urheilu oli lähes tulkoon kirosana. Pikku hiljaa olen yrittänyt räpiköidä irti tästä ilmapiiristä ja harrastaa jonkinlaista liikuntaa. Jumpat ovat talvisin ehdoton juttu (tosin tänä talvena olin aika laiska...neuloin mieluummin) ja kesäisin mammafutis - jo kolmena kesänä. Olen porukan ehdottomasti huonokuntoisin (varsinkin tämän talven laiskottelun jälkeen) ja taidoiltani surkein - enkä yhä edelleenkään tiedä paljoa jalkapallon säännöistä! Mutta se on ihan oikeasti hauskaa!!! Kiva porukka, ja tänä vuonna meillä on eri valmentaja (voi kun kuulostaa hienolta). Edellinen otti homman vähän liian tosissaan ja sen seurauksena porukka väheni aika radikaalisti viime kesänä. Mutta nyt aion taas olla tosissani - liikkumassa ja nauramassa. Tosin ensin pitää kehitellä jokin ihmekepulikeino, jolla saan kantapääni pysymään ehjinä napiksissa. Nyt tosin en tiedä kumpaan siis menisin, molempiin en ehdi kun väliä on 62km. Viikkoa myöhemmin pitää myös tuskailla kahden tilaisuuden välillä - kumpikaan ei hirveästi kiinnostaisi... Ehkä täytyy toimia säiden haltijan mukaan: sadesää --> Jkylä kutsuu, aurinko taivaalla --> futis.

Kuten todettua, runsaanpuoleisessa lankavarastossani ei ole oikein ohutta pitsiin sopivaa villalankaa. Sitä pitää tilata kaiken varata suhteellisen pian, jos vaikka inspis iskee... Mutta ensi avuksi hain nämä:

71297.jpg

Näitä löytyi jo kotoa kaksi kerää, mutta kaiken varalta hain kaksi lisää. Ja nyt sitten testailen, mitä näistä ehkä voisi syntyä. Rakastan tätä lankaa! Minulla on jo huivi (Salomonin solmut) vihreästä ja himoitsen vielä sinistä...

Fufoilut aion aloittaa tosissani, ensin siis perusteellinen inventaario kuvien ja pitkien seli-seli-selitysten kera :)

Ja saunasukat - kyllä koivunlehtiähän niissä ihan selvästi! Vasta vai vihta?