Lellu lähetti arpajaisvoittopalkintona näin ihanan paketin. Lellu sent me this beautiful package as a lottery prize.

94052.jpg

Kortti on 3D ja itse tehty - suloinen. Ja amerikkalaistyylinen tiskirättikin on itse tehty - en kyllä raaski mihinkään tiskipöytään koskea tällä, paitsi jos se pöytä on jo puhdas ja kaipaa vain kiillotusta. Ja tuo pussi tuossa päällimmäisenä: maailman södeimpiä pikkiriikkisä nappeja! Täydellisiä barbinvaatteisiin, joita olen meinannut tehdä jo vaikka kuinka kauan. Nyt on pakko! Kiitos!

It's a 3D card -cute. And a disc cloth made by Lellu of course - I can't use on my sink, unless the sink is already clean and only in need of some polishing. And the tiny bag, full of tiniest and cutest buttons! Perfect for barbie clothes! Thanks!

Selvisin hengissä Jyväskylästä ja Toukofestistä. Neulomaan ehdin, mutta en niin paljoa kuin olin ajatellut. Aamulla kukaan ei myöhästynyt tai muuten vaan puuttunut busseista - täydellistä. Iltapäivällä junassa vain yhden olinpaikasta ei ollut ihan 100% varmuutta. Ikäväkseni jouduin käryttämään yhden oppilaan tupakoinnista...ei kylläkään ollut koulualuetta, mutta kuitenkin kouluaikana.

I survived Jyväskylä and Toukofest. I knitted a bit, but not as much as I had hoped. In the morning no one was late for the buses or missing all together - perfect. In the afternoon in the train back home, there was only one pupil of whom we weren't sure. Could have been in the train without a ticket. Unfortunately I  managed to surprise one pupil smoking (which isn't allowed at school). This wasn't exatcly in the school premises, but during the school day.