Muistatteko nämä? Do you remember these?

141482.jpg 

Viime kesän KoolAid -intoilua ja naapurien järkyttämistä.... Äsken yhtiökokouksessa valmistui alareunan keristä sukka (1kpl). En tiedä inhoanko vai en. Erillään kauniit värit ja tuossa kuvassa huomattavasti elävää elämää hillitymmät.... Siis pitsiä ja raitaa.... Teen toisen ja näytän sitten.

Last summer I got a bit too enthousiastic about KoolAid and disturbed my neighbours.... Just a moment ago in our house's yearly meeting finished a sock of the two lower balls. I don't know if I hate it or love. Separately the colours are really nice and in the picture they're a lot more muted than in real life.... Lace and stripes.... I'll make another and show you the pair.

EDIT: MissMarple! Värjäykseen voi käyttää melkein mitä tahansa tarpeeksi hapanta.... Tosin värin kestävyydestä ei aina ole takeita. Näitä on värjäilty amerikkalaisilla mehujuomajauheilla, joiden nimi on KoolAid. Niitä saa Suomesta ainakin JariMäki OY:ltä (ei näy nettisivuilla, mutta kun kyselee sähköpostitse niin johan löytyy). Loistavia värjäysohjeita löytyy mm. Ilulta ja Koolatessa -blogeista. Helppoa, nopeaa ja hauskaa!