Yhteys ei toimi vieläkään, mutta kun nyt kerran olen uskaltanut "loisia" jonkun naapurin (en tiedä kenen) langattomalla niin toisen kerran ja kolmannen se on paljon helpompaa. Siis, tiedän, että täällä on ainakin Elisan adsl-yhteyksiä, mutta taitavat toimia Soneran verkossa. Ja hintoja vertailin tossa joskus keväällä ja erot olivat noin kahden euron luokkaa, eli ei oikein liittymismaksujen ja sen liittymän kytkemisen odottamisen takia kannata vaihtaa. Ja jos totta puhutaan, tämä on kyllä yleensä toiminut. Edellisen kerran oli ongelmia viime syksynä, ja silloin eivät uskoneet minua... Oikeasti asun kyllä kaupungissa ja ihan tiheästi asutulla taajama-alueella. Mutta Soneran mielestä tämmöinen pikkuruinen 10 000:n asukkaan kaupunki on haja-asutusaluetta ;) Onhan tämä pieni!

No, kun ei ihan mahdottomasti kehtaa lainailla tätä vierasta verkkoa, tulee ainakin pidettyä blogien lukemis- ja muu surffailuaika minimissä (Hei, ettehän huomaa, että minä olen jo ainakin toista kertaa tänään täällä...minimissä...hah! Harkitsin muuten jopa polkevani koululle bloggaamaan - riippuvainenko?). Eli periaatteessa silloin tulee tehtyä enemmän käsitöitä... Tosin on liian kuuma. Ja naapuritalo sai vihdoin aikaan sen mistä puhuttiin pari vuotta sitten = laiturin! Ja meidän talostakin pääsee osakkaaksi jos haluaa - haluan! Vain pientä sievää metsäpolkua pitkin noin 50m rantaan ja melkein oma laituri! Toivottavasti vain nuoriso ei kaappaa sitä perjantai-illoiksi....

Kakkukupu. Työniminä myös Teletappi ja Nuuskamuikkunen. Eli kaverin paitalankojen jämistä kaverin pojalle kesäpipa. Koon sopivuudesta ei ole hajuakaan, siksi tuo nauha - voi kiristää.

115482.jpg

Mandarin Petit, n. 50g. Koukku nro 2,5. Ohjetta vähän viitteeksi kaivettu aika monesta vanhasta käsityölehdestä. Nauhat roikkuvat takana, jotta voi kiristää ja solmia nätisti.