Terveisiä Turuust! Eilen ajoin puolen Suomen halki ja kävin Tapion kaupassa (yhdet puserolangat, alpakkaa --> syksyllä tehdään pitsihanskoja, ja yhdet sukkalangat), Toikalla (ja sitä ennen pikaisesti Ideaparkissa, jossa Sinellin kassalla avasin suuni ja kysyin tietä Toikalle. Myyjä ei tiennyt, mutta viereinen asiakas antoi loistavat ohjeet!) hakemassa pari rullasukkulaa ja viipsinpuut (Miimu, haetko ensi viikolla omasi vai tehdäänkö treffit?) ja Wetterhoffilla, jossa jäin pitkäksi aikaa suustani kiinni parin rouvan kanssa - ihastelimme Wetterhoffin silkki-villalankoja. Niin ja ostin vielä yhdet sukkalangat :)

Juuli sai illalla huivinsa, tai mies sai koska Juuli ei ollut kotona. Minua jännittää ihan älyttömästi Juulin reaktio..... Itse sain osan Juulin kehräämistä langoista (tämä on siis vaihtokauppaa) ja langat ovat ihania!!! Niin kauniita, tasaisia, suloisia, täydellisen värisiä.... Olen silitellyt niitä eilisen illan enkä millään jaksaisi odottaa huomiseen, että pääsen kotiin testailemaan niillä neulomista. Tarkoitushan oli laittaa langat talteen ja neuloa vasta syksyllä...... Saatte taatusti kuvia kunhan pääsen kotiin.

Kun tästä koneelta lähden, menen tutustumaan turkulaisiin neulojiin (olen siis Turun uudessa kirjastossa). Hauskaa nähdä ihan livenä bloggaajia.

Ps. kiitos, kiitos, kiitos huivikommenteista!