Kiitos! Teisa, Koukuttaja, Möhköfantti, Kimalainen, Villapallo, Katjaii, Talutin ja Mustikka! Ihania ihmisiä, joiden blogeja onneksi saan seurata :)

Edit:Kiitos myös Stellalle kauniista sanoista!

Piti vastata kysymyksiinkin, mutta tuppaa unohtumaan. Kyllä ne katit joskus ovat hetkittäin yhtä hiljaa kuin pe-iltana nukutettuina.... hetkittäin.... Ja kyllä, laatikkoasiat hoituvat esimerkillisesti. Mutta jostain, kaipa sieltä nukutuksesta ovat löytäneet lisää energiaa - tänään on juostu rallia ympäri taloa ihan älyttömästi. Just nyt Piki makaa lattialla sohvan edessä, puoliksi piilossa sohvan päällä olevan viltin alla ja yrittää metsästää mittanauhaa.... Aamulla osasivat (vahingossa toivottavasti) juoksun lomassa, loikkiessaan seinien kautta, laittaa valot päälle eteiseen.

Ja sopivasti Kissakuvahaasteessa on aiheena kiipeilijä. Kaivan tähän jo julkaistun joulukuisen kuvan, kun on niin osuva.

1099000.jpg

Tähän kai voisi myös jatkaa sarjaa kuvalla nimeltä onkija jos kuva vain olisi otettu - aamuisin kun pesen hampaitani, Indy (kuvassa) istuu vessan reunalla ja kurottelee toivorikkaasti kohti vettä. Ei ole vielä tippunut.....

Saan lisää lankaa! Fiinaneuleesta löytyi jopa ihan samaa erää! Huomenna on opekokous ja keskiviikkona vino pino tarkistettavaa, joten tänään neulon kuin hurmiossa, aion saada takakappaleen valmiiksi. Moni teistä ihan taatusti tunnistaa mallin. I-H-A-N-A !

1210947.jpg