Ensimmäiseksi: kaverini kauan (2vkoa ja 2 päivää yli) odotettu vauva, poika saapui maailmaan vihdoin tänä aamuna. Heti hirmuinen hinku taas tehdä jotain pientä ja södeä. Tälle olen kyllä jo tehnytkin. Onneksi toinen kaverini saa kesäkuussa esikoisensa.

Toiseksi: Tänään kävin kaupassa ja lähtiessäni päätin, että nyt loppui toppatakkikausi. Kaivoin esille ikivanhan mutta rakkaan punaisen hupparini ja sen päälle valkoisen Sirdar pontsoni. Rakastan tuota pontsoa yli kaiken. Ja paikallisen Löytötexin edessä täysin tuntematon nainen kommentoi:"Onpas sulla kaunis pontso!" Ilahdutti mieltä suunnattomasti!

Kolmanneksi:

61789.jpg

Etu- ja takakappale ovat kiinni toisissaan. Meinaan neuloa hihat ylhäältä alaspäin, pyörönä, jotta saumojen vääntäminen loppuisi tähän. Siis jos varastoistani löytyy sopivia puikkoja. Pitkähän se on, mutta jos muistan oikein näin pitkän ajan jälkeen, tarkoituksena oli nimenomaan tehdä iso. Lämmin. Lankoja jää yli, mitähän keksisi? Eniten jää tuota lilaa, jota on ihan ylhäällä - siitä väristä pidän ehdottomasti kaikkein vähiten tässä puserossa. Nyt hihojen kimppuun.