Kiitos teille ja kiitoksista osansa on toivottavasti lukenut myös Juuli! Jakku on ihana! Kaksi päivää ollut päällä ja tekee mieli koko ajan vain peilailla ohi mennen.... Alle ei voi laittaa kuin lyhythihaisen - on niin lämmin. Ja täydellisen kokoinen!

Seuraavaa projektia on aloiteltu langan kerimisellä, kissojen ystävällisellä avustuksella. Meinasi aika tehokkaasti mennä hermo. Indy lojui sohvan käsinojalla näennäisen epäkiinnostunut ilme pärställään - ja ZAP! Käpälä nappasi kiinni langasta, noin tuhat kertaa.... Piki tuijotti hypnoottisena pyöriviä vyyhdinpuita ja onnistui kohtalaisen monta kertaa työntämään nenänsä puiden johonkin väliin... Lopputuloksena lanka on kerämuodossa, mutta se katkesi muutaman kerran.

1307395.jpg

Sohvanvaltaajat. He.....n katit olivat eilen illalla (olin kokouksessa) vetäneet piiiiitkästä aikaa olkkarin verhon (sen kunnon verhon, joka oli rusetilla katon rajassa) alas ja osanneet jopa uittaa sen ruokakupissa :(

Ihanaa kun on koeviikko, mutta ei ihan hirveästi kokeita. Tänään tein suuren uroteon - siivosin pöytäni töissä. Pöytäpinta on taas löydetty ja laatikotkin suostuvat menemään kiinni. Sain myös extrapulpetin pöydän viereen ja ylimääräisen näytön - lukkarien teko helpottui heti.