Nyt se tapahtui. Minä, joka olen aina vannonut etten rakastu... tosin nytkään ei ole miestä mailla halmeilla, vaan hahtuvaa!!! Siis jumalaisen pehmeää, luonnollista, vihreää, ihanaa! Aivan uskomattoman upeaa neulottavaa. Ei edes pahemmin katkeillut, vaikka muutama tuttu siitä varoittelikin.

35172.jpg

Boogabag Pirtin kehräämön hahtuvasta. Kiekoista jäi vielä yli puolet, joten joko isompi kassi tai sitten lapaset tms. on tulossa jossain vaiheessa. Värit ovat kuvassa kohtuullisen oikein, luonnossa vain kauniimmat. Tuo kuva on siis ennen huovutusta, nyt juuri pyörii koneessa. Aloitan varovasti 40 pesulla. Lisäsin vielä ennen koneeseen meno puuvillalankaiset merkit, jotta voisin laskea huopumisen tarkemmin vastaisuuden varalle. Tätä ihanuutta on kuitenkin pakko saada lisää. Eli hiihtoloma lähestyy huimaa vauhtia, voisin silloin suunnata sukuloimaan juuri tuonne Pirtin kehräämön maisemiin. Enoni asuu muutaman kilometrin päässä siitä. Lapsena käytiin aina mummola-reissuilla silittämässä Pirtin lampaita. Myös i-cord oli uusi tuttavuus minulle. Naurettavan simppeli, ja samalla tosi oivaltava keksintö. Ketkä näitä oikein keksivät? Ei minun pääni taivu tämmöisille mutkille... Huom! Olympiapäivitys.

Tuli lapsuus mieleen toisestakin asiasta tänään. Kaikenkarvaiset eläimet - se 70-luvun tv-sarja tuli äsken telkkarista! Osaan sen jo kyllä ulkoa, mutta ihana katsoa...