Voi jee mikä ihana, mahtava, upea, fantastinen, mieletön, autuas ilta!!! Eli kässäkerhomme kokoontui ihan ekan kerran. Meitä oli seitsemän ja seuraavaa tapaamista piti aikaistaa, kun olimme niin töpinöissämme... Kameraa en tietenkään muistanut...

Osa neuloi, osa ihasteli kahden ammattilaisemme mukanaan tuomia näytteitä - "mitäs näistä haluaisitte kokeilla?" No, tietenkin kaikkea kun on mahdollisuus! Ja suunnitelmia virisi. Aika moni kokeili konekirjontaa ekan kerran (yritän kuvata huomenna suuria saavutuksiani). Heti kyllä huomasi, kuka osaa piirtää ja kuka ei....meikäläinen sopii paremmin tolle abstraktille puolelle...Mutta meidän kuvisopen Minotaurus oli mielettömän upea! Tehtiin myös pikainen vapaalankahuovutuskokeilu - kotsaluokassa on pesukone ja se luokka on onneksi ihan lähellä.

Pyynnöstä lupasin hoitaa englanninkielisiä tilauksia, esim. KoolAideja, ja joskus tässä myös opastaa koolauksen ihmeelliseen maailmaan - olen siis onnistunut levittämään sanaa.... :)

Mutta parasta oli se, että sai jutella hyvien ystävien kanssa kaikessa rauhassa mistä tahansa. Kun kädet näpersivät jotain, mielikin rauhoittui. Ensi yönä taidan nukkua hyvin. Oikeastaan meille pitäisi maksaa palkaa tästä - tämähän käy työnohjauksesta!!!

MAINOS! Jos, rakas lukijani, eksyt maanantaina 16.10.2006 klo 13 tienoilla Keuruulle Keski-Suomeen, tervetuloa KAMANAan neulomaan ja seurustelemaan! Paikalla olemme ainakin Taija ja minä, ja mahdollisesti Henna.