Kyllähän SNY eilen laittoi viestiä, että jotain on vielä tässä kuussa tulossa, mutta olin silti ällikällä lyöty kurkistaessani postilaatikkoon! Iso ja ennen kaikkea ihana paketti!

Arvostan yli kaiken itse tehtyjä lahjoja ja tämä oli täysosuma - kuinka tiesitkään (kirjoitinko jotain lomakkeeseen vai luetko ajatuksia vai oletko nähnyt minut livenä?), etten käytä koskaan (paitsi kerran viidessä vuodessa eksyessäni hiihtämään) pipoja, vaan nimenomaan huiveja, juuri niin kuin sinä kirjeessäsi sanoit:"...tai nostaa päätä suojaamaan, jos korvia palelee." Niin minä käytän huiveja aina talvisin! Näin siis:

859748.jpg

859762.jpg

Suklaata - chili lämmittää kivasti, kämpässä on kylmä - laitoin takkaankin tulen joka kiinnostaa karvalapsia (AnneV - iiiiiihana sana!!!) ihan älyttömästi. Pitää vahtia ja varoa. Koukku  - jos sinulla on 2,5 koukkuja liikaa, niin minulla on sitten 1,25 koukkuja äidin perintönä liikaa.... Ja tuo 2,5 on muuten suosikkikokoni! Kirje - ylellistä! Ja Kamenaa, joka muuten on minulle ihan uusi tuttavuus - huivi ehkä... tai hansikkaat, ehkä kaksinkertaisena... Mietintämyssyyn. Ja tuo ihana huivi! Huivit, villaiset sellaiset, ovat minulle elinehto, varsinkin talvisin, mutta itse asiassa melkein joka päivä nykyisin - kysykää vaan oppilailta, että mitä sillä oli tänäänkin töissä päällä.... Kiitos, oikein lämmin kiitos ja rutistus! Ja kissoilta erittäin kovaääniset ja hellät kehräykset ja vähän karvoja kaupan päälle!

Today I got a package from my Finnish Secret Pal: a woolly scarf of her own design (I love wearing scarves, I never (well, once in five years when I'm somehow tricked into skiing) wear hats, chocolate, a crochet hook (just the right, my favourite size) and a real hand-written letter. I'm so happy!!! The feline inspectors approved as well ;)