463847.jpg

Tänään postilaatikosta löytyivät nämä! Hetken aikaa (no, aika pitkään itse asiassa) löi tyhjää kirjekuorta ja lähettäjää tuijottaessa. Mitä ihm...? Ei sny vielä paljastu... EIKU! Sitten tajusin ja yritin jo pihalla väkertää kuorta auki. Ei onnistunut, mutta sisällä kuoresta paljastuivat täydelliset sukat. Heini oli tehnyt minulle täydellisen istuvat, ihanan väriset, suloiset pitsisukat! Nämä sopivat juuri hienosti talvikenkään. Kiitos tuhannesti!!!

Salainen sukankutoja oli ihana projekti - oli tosi kiva (vaikka hieman vaikea) suunnitella, pohtia, miettiä ja mallailla. Omat sukkani olen jo esitellyt, vaikka saaja on reissussa, eikä ole niitä vielä nähnyt - ne odottavat häntä kotona.

Today I found in my post box the Finnish secret sock knitter -socks. Beautiful, they fit absolutely perfectly into my little feet. I love them! They were knit by Heini.

Lisää vastauksia.
Taina: Kaikki muut lankakartat olivat ihan oikeita lankanäytteitä paitsi ryijylanka. Arvaa vaan onko niitä hiplailtu ja silitelty koko eilisilta.... En vielä tilannut, kun en osaa päättää. Ihan vain näin suomeksi voi kertoa, että nuo Rovaniemi- tai Revontulilapaset aion toteuttaa tuolle kansainväliselle salaiselle ystävälle Satakielestä - siinä on niin uskomattoman upeita värejä. Pitänee vaan testata, että ehkä kaksinkertaisella langalla...?

Sufferiina: KoolAid-värit ovat pysyneet sukissa yllättävän hyvin. Ekalla kerralla "mikrotin" 2x4 min - ei ollenkaan etikkaa. Himpun haalistuivat eka pesussa. Toisella kerralla käytin myös kuumassa etikkavesikylvyssä ja ihan saman verran haalistuivat. Semmoinen näppituntuma on, että juuri punainen haalistuu eniten. Pitäisikin taas pian... Hmm.... Pääsiäisenä olisi varmaan aikaa... J - jos luet - tehtäiskö tilausta?