Rakas SNY,
Elämässä sattuu aina kaikenlaista, joten älä yhtään hermoile :) Kyllä minä odotan. Mutta jos saan valita, niin koska rakastan pakettien aukomista pienen lapsen lailla, toivoisin mieluummin kahta pienempää pakettia.

Muuta. Miksi.

Miksi mulla on niin superahkeria naapureita, että just nytkin (ja eilen ja toissapäivänä ja) tunnen itseni maailman laiskimmaksi pihan hoitajaksi? Yksi naapuri kaivaa tuossa ikkunani alla kukkapenkin reunatiiliä ylös ja asettelee niitä uudestaan vatupassin ja sellaisen muurarin lastan avulla. Toiset ahkeroivat takapihan puolella ihan vain haravan, kuokan ja multakuorman kanssa.

Miksi, milloin lääninhallitus, milloin joku ihme projekti, milloin joku tutkimuslaitos ja milloin taho öööö työntää meille töissä koko ajan jos jonkinmoista täytettävää kyselytutkimusta? Ei ole aikaa, eikä oikein intoakaan (varsinkin kun sama tutkimus on tehty pari vuotta sitten eivätkä asiat ole muuttuneet mitenkään). Tai silloin välillä kun olisi aikaa ja intoa, niin sitten on vain tylsiä "raksi ruttuun" kyselyjä eikä saa vapaasti kertoa kaikesta intohimoja herättävästä.

Miksi haluan uuden rukin? Vanha toimii - vaappuen ja viippuen. En ole silläkään paljoa kehrännyt, joten tulisiko uutta käytettyä? Mutta kun.... Mistähän sellaista kannattaisi alkaa katsella... noin niin kuin puolivakavissaan ;)

Miksi tunsin itseni taas tänään kamalan vanhaksi, tylsäksi ja saamattomaksi? Sijaistin musiikkituntia, enkä osannut tehdä niiden sähkölaitteiden (vahvistimien?) kanssa yhtään mitään. Zero. Pianoakaan en kehdannut soittaa kun muksut soittivat niiiiiin paljon paremmin. Laulaa sentään uskalsin, mutta en tuntenut näiden nykyisten laulujen sanoja....