Uudenkarheat, hienot ja ohuet sukkapuikot on otettu käyttöön (Ilu: tilasin samantien, kun näin jonkun (en muista kenen) kommentin ja linkin juuri sinun blogissasi....). Uusi lanka (jota rakastan!!!!) on otettu käyttöön.

220069.jpg

Vaikka kuva on otettu ulkona ja ilman salamaa, värit ovat aavistuksen verran liian voimakkaat ja karkkimaiset. SNY:ni osaa lukea minun mieltymyksiäni muuten paremmin kuin minä itse....En varmaan ikinä olisi tullut itse ostaneeksi tätä lankaa (tällaiset projektit ovat siis erittäin hyviä myös omien mieltymysten tms tuulettamiseen!): tässähän on melkein pinkkiä (ok, lähempänä vadelmanpunaista oikeasti) ja suklaanruskeaakin välillä, ja lilaa!!! Siis kaikkea mitä oikeasti inhoan...mutta tämä on ihan älyttömän ihanaa, ja nämä sukat tulevat ihan taatusti itselle. Lanka tuntuu käteen niin suloiselta - pehmeää ja napakkaa, mutta silti mukana on rakastamani villan karheus, tai aavistus siitä - tätä on pakko saada lisää! Teen varteen vain kaksi kuviokertaa, kun en ole ihan varma langan riittävyydestä. Malli on muuten upea! Kuviosta tulee kaunis ja se on helppo tehdä....mitä nyt minun liian pedanttia mieltäni ärsyttää, kun välillä eri puikoilla oleva silmukkamäärä muuttuu - ja yritän siirrellä niitä silmukoita takaisin ja sitten pelkään hävittäväni kerroksen vaihtumiskohdan...Mutta koettakaa kestää - olen vain kauris :)

Tellu: lomasuunnitelma on - kuten arvasitkin: neulontaa, univelkoja pois, neulontaa, ulkoilua, huovutusta?, leivontaa, virkkausta, löhöämistä, kangaspuita ja paljon mielenkiintoisia kirjoja ja herkkuja, ja vielä neulontaa....

Meinasi unohtua! Maanantaina kaikki jotka pääsevät keskellä päivää - Keuruulle, Kamanaan neulomaan, klo 13 alkaen!