Päätä särkenyt melkein koko viikon. Niskat jumissa, oma vika, tiedän. Auto imi eilen TAAS jonkun kiven/jäämurikan renkaaseen. Se tuntui mukamas lähtevän pois ajamalla, mutta nyt kuuluu tosi kummaa kilinäkolinaa. Huomisaamuna huoltoon. Toivottavasti pääsen tänään vielä kansalaisopistolle ja takaisin. Ja toivottavasti ehdin huomenna hakemaan auton ruokavälkällä. Ottaa päähän.

Toisaalta.... Jos auto on sökö, en voi mennä Mikkeliin. Voin jäädä löhöämään kotisohvalle (ja korjaamaan leffa-arvosteluja ja tiivistelmiä). Toisaalta jos auto on sökö se tulee todennäköisesti kalliiksi. Veronpalautukset. Onneksi en ehtinyt tuhlata niitä (etukäteen) kovin paljoa. Ihan vähän vain.... täällä.

Toisaalta :D

1094357.jpg

Söpöliinejä!!!

1094359.jpg

Laukkuun (ylellisen tuntuista kangasta, tosi tummaa, kirjontalanka tummaoliivi, eli kuvaa käsitelty tosi rankasti) kirjottu kaunis, suorastaan eteerinen kisuli. Ihana!

1094360.jpg

Ja maailmankaikkeuden ihaninta vuorikangasta! Katsokaa nyt noita kuvia! KUKA ENKELI? Onkos tämä taas SP11:n täsmäisku? Hänhän iski edellisen kerran pari viikkoa sitten Tampereen messuilla, ja tässä paketissakin on Tampereen postileimat. Vai joku muu? Tämän enempää ei voi immeinen olla pihalla. Tai lumiukko.

Kiitos, kiitos sydämestä, sinä ihana enkeli!