Kamalaa sähläystä miljoonan eri asian kanssa tämä alkuviikko - eikö voitaisi hypätä maanantain yli ja pitää vaikka kaksi lauantaita?

Mutta, SE on täällä ja tänään (oli jo eilen its.as.). Lankaa meni 533 grammaa, puikot olivat 3½ mm bambut ja addit sikin sokin. Ylhäältä alas -ohjeen sain SNY:ltäni - kuten myös langat ja innostuksen. Tosin täytyy myöntää, että loppuvaiheessa innostus katosi aika tehokkaasti, kun nappilistat eivät suostuneet kiinnittymään nätisti heti neulomisen yhteydessä, vaan ne piti ommella kiinni erikseen. Ja sopivia nappeja ei meinannut löytyä tarpeeksi, ylin on pienempi kuin muut ja vielä olisin halunnut yhden. Mutta muuten, tosi kiva tehdä, hihoista tuli kerrankin melkeipä liian lyhyet polvissa roikkumisen sijaan (kyllä ne varmaan vielä venyvät...). Mikään huima kaunotar Ullan ohjeiden tyyliin tämä ei tosiaankaan ole, mutta tämä on kuitenkin se ihan eka ohje, joka on melkein kokonaan (lukuunottamatta alun silmukkamääriä ja niiden jakoa etu-, takakappaleisiin ja hihoihin) ihan omaa suunnittelua. Ehkäpä se ura vielä urkenee ;)

IT is here today. It took 533 grams of Nalle yarn, the needles were 3½ mm bamboos and addis. The pattern (neck down) I got from my Finnish Secret Pal, along with the yarn and enthousiasm as well! Though I have to admit that the enthousiasm got lost during the last stages as the button bands didn't want to behave like I wanted. Nice, not brilliant, but nice. This is the very first sweater or cardi that I've knitted without a proper pattern. I only had the stitch amounts from the pattern. So, I'm proud of myself, but don't think I'll resign my dayjob yet ;)

1039721.jpg

1039722.jpg

Olisi ehkä voinut olla aavistuksen kapeampi kainaloiden alta, mutta muuten olen tyytyväinen.

10%: 2 666 g - 533 g = 2 133 g

ps. Älkää unohtako arvontaa!