Soffipossu: Ihan pakko kaivaa tuo lehti jostain huushollin uumenista! Jospas siinä olisi selitetty vähän monisanaisemmin.... Tai sitten teen sen oman sovelluksen.

Tänään: töitä, töitä ja töitä. Enkä silti saanut kaikkea tehdyksi, pakko mennä huomenna. Siivousta - armotonta imurointia ja lattian pesua. Kissojen avustuksella. Hitsi kun olisi enemmän käsiä, saisitte mielettömän hauskoja kuvia kissoista vastapestyllä lattialla luistelemassa tai avustamassa antaumuksella lakanoiden vaihdossa. Muistutus itselle: osta uusi pyykinkuivausteline - ehjä ja mahdollisesti kissojen kestävä. Piki on tällä viikolla ollut tosi kiinnostunut vessanpöntöstä, ei kuitenkaan ole vielä pudonnut, roikkuu vain reunalla tuijottelemassa.

Uhkarohkeasti laitoin keittiön pöydälle liinan - toistaiseksi (kolme tuntia) se on kestänyt pöydällä, mutta on jo nyt tosi karvainen. Kissoista lähtee siis hirveästi karvaa, eli taitaa talvi olla tulossa. Mokomat yrittivät myös ryöstää hellalta juuri uunista tulleen kalkkunarullan. Eivät vielä taidot tahi oveluus riittäneet joten jäi vain nuolemisyritykseksi.

Nukuttaa. Nukahdin soffalle tunniksi. Heräsin kun Indy tuli vaatimaan ruokaa. Tässä vielä Piki eilen illalla.

1081339.jpg