...ehkä ei sittenkään niin mörvelö. Kuten on jo ziljoona kertaa ennenkin todettu, pingotus on taikuutta. Virheitä se ei tietenkään hävitä, mutta tekee niistä siedettävämpiä ;) Itselle tämä jää.

1341096.jpg

Malli: River (Rowan Magazine Number 38) by Sharon Miller
Lanka: Punainen ja vihreä Päls (Tällä nimellä Tukholmassa kauppias lankaa kutsui, kuulemma lammasrodun mukaan (Lea kertoi kommenteissa kun ihmettelin)). 123g
Puikot: 5,5 mm bambupyörö

1341101.jpg

Siis kahta väriä yhdessä (kuvassa lumihanki vaalentaa värejä, oikeasti ovat suht' tummia), koska yksi oli liian ohutta. Siis todella ohutta, koska en yhtään pidä merinosilkkiä (100g/1400m) liian ohuena. Tästä ei ollut kovin täsmällisiä tietoja ja sen mitä oli, noin kaksi milliä kertaa sentti -kokoinen oranssi lipuke, olen jo kadottanut.

1341098.jpg

Ohjeessa tehdään vielä pieni "knot", jolla shaalia pidetään edestä kiinni. En aio tehdä, tod. näk. tämä pääsee kaula/päähuivin toimiin, en käytä pipoja vaan huiveja. Sovelsin myös päissä. Ohjeessa oli useampi kerros ainaoikeaa ja vain pari tuota pystyraitaa, tein päinvastoin, koska tykkäsin pystyraidasta. Myös reunoissa oli kiva neljän silmukan toisto, jota aion hyödyntää jatkossakin.

Arvatkaapa alkoiko aurinko pilkottelemaan tunti kuvauksen ja kissaulkoilun jälkeen....