Ensin pakollinen meemi. Tintsku haastoi.

Eli kerro 7 tosiasiaa itsestäsi ja haasta mukaan 7 henkilöä.

1. Taidan olla epäsuomalainen: en pidä saunasta, makkarasta, kahvista, helteestä, urheilusta....
2. Koukussa makeaan. Kun saan suklaalakon aikaiseksi, syön hirveästi keksejä. Kun keksinsyönti saadaan hallintaan, siirryn pullaan. Kun päätän lopettaa pullan syönnin, aloitan jätskin ahmimisen....
3. Älyttömyyksiin asti itsenäinen, itsepäinen ja iän myötä koko ajan yhä tempperamenttisempi - paitsi töissä, oppilaiden kanssa pinnani on yleensä käsittämättömän pitkä.
4. Rakastan kieliä. Suomen koukeroiden pohdiskelu ja vieraiden kielten mietiskely (erityisesti tietysti englanti ja ranska) ovat lempiharrastuksiani. Ja lukeminen myös.
5. Raivostuttavan aamuvirkku.
6. En osaa suunnitella neulemalleja tai omia vaatteita (saati sitten ommella niitä!!!) mutta töissä, kieliopista keksin kyllä mitä mielikuvituksellisempia sääntöjä tai esimerkkilauseita. Oppilaat yleensä tuijottavat minua tyyliin:"Niiiiiiiin, oot sää ihan seko?!?"
7. Ei-sanan käyttöä voisin harjoitella vähän enemmän - olen ihan liian helppo nakitettava kaiken maailman projekteihin.

Tänään kävin pesemässä kaksi mattoa. Sieltä tullessani, työnsin pyörää pienessä ylämäessä, hame märkä, ukkonen jyrisi jossain kaukana, matot tarakalla tiputtelivat vettä kenkiin - kuinka ihminen voi olla näin onnellinen? Aina välillä tulee tällaisia pieniä hetkiä, jolloin tajuan kuinka onnellinen olen: suurin piirtein terve, rakastamassani työssä ja ihanien ihmisten ympäröimä, vaikkei sitä omaa perhettä olekaan. Hirmuisen pakahduttava tunne, ja loppupäivä menee euforiassa - erityisesti, koska jätskiauto tulee viideltä :)

Aloitin eilen ison pyöreän reunaa. Alku oli harvinaisen hankala. Tuntui, että itse pääosion reunasilmukat, jotka kiinnitetään reunukseen 2 yhteen -systeemillä venyivät liikaa. Mutta pari yritystä ja nyt homma sujuu. Toivottavasti vain osaan tehdä reunasta sopivan löysää, jotta se pingottaessa antaa periksi. Koska reunasilmukoita on se 738, olen ylionnellinen, ettei reunan mallikerrassa ole pahimmillaankaan kuin vain 18 silmukkaa :)

705308.jpg