This is so miscellaneous stuff that it's only in Finnish.

Tänään piti olla löysä päivä, vain mielikuvaharjoittelua KIP-päivää varten. Mutta yhtäkkiä löysinkin itseni uimakoululaisen kyydittäjänä ja vahtina (hallissa, ei rannalla sentään), multaostoksilta ja vähän muiltakin, kasaamasta kangaspuita (ongelma, pultti pyörii eli en saa mutteria kiristetyksi, auttaisiko tippa pikaliimaa pultin sinne päähän, missä se ei voi mitenkään tarttua mutteriin? Tuota pulttia ei ikinä tarvitse irrottaa, ellei se sitten hajoa... ja kuka muuten haluaisi ilmaiseksi (senkun hakee pois) käytetyn vuodesohvan? Mahtuisi paremmin kutomaan...) ja putsaamasta ilmastoinnin kondenssivesiputkea....En ehtinyt edes päiväunille.

KIP jännittää. Kuuntelin Annen haastattelun - hieno! Tuleekohan neulojia, vai ollaanko minä ja Pirkko kahdestaan? Saadaanko ohikulkijoita pysähtymään ja kenties kiinnostumaan? Miten me tuhotaan yli neljä kiloa lankaa päivässä? Arvatkaa mistä näen unta ensi yönä.

Oletteko koskaan nähneet oravan nukkuvan? Siis muuten kuin lastenkirjoissa. Minäpäs näin. Naapurini (eläkeläisiä) ruokkivat oravia (ja lintuja talvisin) kilpaa naapuririvarin päätyhuoneiston eläkeläisten kanssa. Tänään yksi orava söi ja makasi välillä maassa ja taas söi... Toinen oli jo luovuttanut ja etsinyt mieleisensä siestapaikan. Kuvat on huonoja, voi kun saisi kunnon digijärkkärin.

99887.jpg

Se siis nukkui ainakin 20 minuuttia liikahtamatta, vaikka minä kuljin edes takaisin kottikärryjen kanssa...

99889.jpg