Kiitos kun muistutitte kissojen kynsien leikkaamisesta - jotenkin se vaan ei ollut muistunut mieleeni. Löysin kuin löysinkin yhdestä rojulaatikosta entisen kissan kynsisakset ja nyt on sitten vähän harjoiteltu - eli kummaltakin onnistuneesti yksi etutassu hoidettu. On harjoiteltu myös oman nimen tunnistamista ja Piki alkaa jo muistaa aina silloin tällöin.

Ja huushollin raivaus kissatyyliin jatkuu. Eilen ne löysivät kaksikin tietä olkkarin ikkunalaudalle. Tyhjennys. Laudalle jäivät vain rönsylilja ja rahapuu, jotka eivät ole myrkyllisiä. Ja ennustan, että rahapuu tipahtaa jossain vaiheessa lattialle.... No, eipä se kovin menestynyt tähänkään mennessä ole ollut ;) Nyt olisi sitten tarjolla toukokuussa jaettuja viirivehkoja, jos joku on kiinnostunut....

Päätin poistaa MysteryStole3:n napin tuolta sivusta. En aio toteuttaa ohjetta vähään aikaan, se vaatii miettimistä. Se nimittäin paljastui epäsymmetriseksi tosi rajusti. Ja tehän tunnette minun erittäin perfektionistin luonteeni.... Tosin samaan syssyyn on tunnustettava, että se lauantaina aloittettu työ on myös epäsymmetrinen.... Tosin ei ehkä niin rajusti ja se ei toivottavasti näy paljoa käytössä. Arghh... pitäisi taas aloittaa oman itsen kouluttaminen tässä asiassa.