Kolmet villasukat, Kaislakerttu, Swallow tail ja ja kaksi vilttiä. Ja palelen. Flunssa iski tietysti tunnolliseen työläiseen heti kun vähän kehuskeli vapailla päivillä. Tosin eipä ole flunssaa ollut mies naismuistiin. Vain hitunen kuumetta, keuhkoihin koskee ja tautisen (sic!) kipeä ylänielu. Ei voi haukotella, ei yskiä, ei niellä (vaikka limaa valuu nieluun koko ajan)....

Onneksi kävin aamulla apteekissa ja kirjastossa varautumassa tilanteeseen. Neuloa ei hirmuisesti jaksa, mutta pitsijakku on nyt kainaloissa ja nyt voin alkaa ahdistua langan potentiaalisesta keskenloppumisesta. Ja sitäpaitsi - kaksi kerää on eri erää.... No, ehkä ne riittävät hihojen poikittaiseen pitsiin, tai ainakin toiseen hihaan.

Lainasin kirjastosta mm. Mari Mörön Melkein kaikki itää - puutarhaa pihan täydeltä. Itse en ole ihan noin puutarhahullu, vaikka tykkäänkin rapsutella pientä takapihaani. Mutta kun kaikki puutarhoimiseen liittyvät asiat korvasi jotenkin neulomiseen liittyvillä, tajusi, että eivät nämä kaksi harrastusta niin kovin kaukana toisistaan ole :)

"Muut tekevät virheitä, mutta minä olen halunnut itselleni mielenkiintoisia kokemuksia."
- Mari Mörö

Three pairs of woolly socks, my beloved Kaislakerttu sweater, Swallowtail and two blankets. And I'm still cold. The flu got me, the conscientious worker as soon as I boasted just a little bit about my four days off. Actually I haven't had the flu for ages. Now, slightly feverish, lungs hurt and the upper part of the throat hurts awfully. Can't yawn, nor cough, nor swallow (even though something slimey keeps crawling down my throat...).

I haven't really felt like knitting, but the lace jacket has reached arm pits and now I can start actively worrying about the yarn - is there enough? And two balls are of different colour patch.

Luckily I understood to make preparations for this being sick thing. I went to the library and borrowed something to read, just in case I couldn't knit. I found for example a book about gardening, which actually could be a book about knitting - if you replace all the words to do with gardening with knitting vocabulary, the book makes perfect sense!

"The others make mistakes, but I just wanted to have some interesting experiences."
- Mari Mörö