Vihdoinkin jotain valmista. Ei kuitenkaan sitä takkia.... kun ne nappilistat ei oikein inspiroi....

1033457.jpg

Ohje: Phildar automne/hiver 2007-2008, Bonnet rasta
Lanka: Teddy, 171g
Puikot: 8 mm bambut

Huomioita. Mytty, sieni tai jotain. Pitäisi siis esittää hienoa rastabaskeria tms. Olisi varmasti parempi yksivärisenä, mutta kun tarkoitus oli tuhota omia varastoja, ja en tiennyt riittäisikö valkoinen. Ei olisi riittänyt. Ohjeessa lukee langankulutuksen kohdalla neljä kerää. Missään ei vaan kerrota ovat ohjeen langan kerät 50 grammaisia vai 100 grammaisia. Oletin 50 grammaisiksi ja olin oikeassa. Vaatii ehdottomasti ohjeen mainitseman kuminauhan etureunaan - sitä on jossain käsityökaapin uumenissa. En tiedä käytänkö tätä ikinä, mutta oli ihan kiva tehdä :)

1033458.jpg

10%: 2837 g - 171 g = 2666 g

Edit hetkeä myöhemmin. Julkaisin tämän ja kaikki katosi. Paitsi taustakuva. Säikähdin kamalasti. Mutta onneksi muutaman hätäisen blogin indeksin julkaisun jälkeen kaikki palasi. Käyköhän nyt samoin?

Isä on hieman parempi. Toipuminen tulee olemaan pitkä ja hidas episodi. Asioiden hoitaminen tällaisessa tilanteessa on kamalaa. En halua laittaa nenääni toisen, aikuisen ihmisen asioihin enkä myöskään tiedä hänen asioistaan riittävästi. Ja välimatkakin haittaa. Ja hänen kuntoutumisensa (jos ei tule takapakkia) edistyessä, ihan varmasti myös hän haittaa - minkäs sille luonteelleen voi.