Voi kiesus mikä päivä! Aamulla "pomppasin" ylös virkeämpänä kuin kertaakaan tällä viikolla, tosin todella omituisia unia nähneenä. Aiheuttaakohan tuo täysikuu outoja unia? On meinaan joka yö tullut tehtyä vähän kaikkea.... Viime yönä oli Citymarketin kassalla taas töissä (kuten joskus ennen vanhaan) jouluryysiksessä ja joku kaatoi mehua mun kassakoneeseen ja paniikissa sitä kuivailin ja yhtäkkiä se olikin sellainen jättikokoinen kahvinkeitin, paitsi että se keitti mehua - ja ihmiset jonottivat kiukkuisina..... Stressi? Joo, ehdottomasti stressi. Miksi?

No, meinasin saada eilen sydärin. Kesken päivän yksi kollega, joka tuurasi syksyn reksiä, heitti ohi mennessään, että R:ltä muuten puuttuu keskiviikon lukujärjestyksestä kokonaan yhden ryhmän tunnit! Olin menossa ulkovalvontaan, pakko oli mennä ja siellä paniikissa pureksia kynsiä kuvitella kauheita.... Äkkiä sisälle ja ohjelma auki - kaikki kunnossa! Jostain syystä vain hänelle oli tulostunut semmoinen kumma-versio. Hyi hitsi, että sydän hakkasi ja kädet tutisivat ja tärisivät ja kylmä hiki virtasi niskassa. Kaiken lisäksi vitosjakson lukkarit ovat solmussa. Aloitin tekemään jo heti tiistaina, mutta opettaja-päällekkäisyyksiä on niin paljon, etten saa ajatuksiani irti niistä mitenkään. Pakko tehdä jotain tosi eksoottisia ratkaisuja - rehtorien siunauksella tietenkin. Toisaalta rakastan lukujärjestyspalapeliä, mutta tällainen vastuu (melkein 600 ihmistä elää joka päivä minun ratkaisujeni mukaan) ei sovi minulle.

Neulominenkaan ei saa ajatuksia irti tuosta.... Päädyin hyvin yksinkertaiseen extralisäykseen. Nyt olen monesta blogista vaklannut tuota huivia, että mitenkäs leveä se reunus olikaan.... riittääkö lanka sittenkään.... Haluan tehdä villasukat.... Mutta multa tilattiin huivi...