Voi, sydän pakahtuu! SNY. Tästä syksystä lähtien tuo kirjain yhdistelmä tarkoittaa lämpöä, iloa, odotuksen kihelmöivää intoa, antamisen iloa, miellyttävää pohdiskelua, yhteistä iloa, ja vaikka mitä positiivista. Oman SNY:ni paketteja kuvatessa superlatiivit loppuvat alkuunsa - tai oikeastaan minun sanavarastoni, jotenkin vain toistelen ihana, ihana, ihana, ihana....Mutta kaikki on ollut niiiiiiiin ihanaa!

Avasin paketin jo muutama tunti sittten, mutta nyt on pitänyt vähän rauhoitella itseä, kun tosiaan tuntuu, että pakahtuu. Avasin paketin lapsena käyttämälläni tekniikalla. Eli paketti auki niin, ettei sisältöä näe (ensin on tietysti tunnusteltu varovasti päältä päin), ja sitten käsi sisään, ja vedetään ulos tavara kerrallaan jotta jännitys tuntuu suorastaan kiduttavalta :)

Tänään siis tuli viimeinen paketti (haikeaa!) ja salaisuus paljastui.

255905.jpg

Valkoista teetä - olen lukenut tästä lehdistä, mutten vielä koskaan maistanut! Ainakin näyttää (avasin jo purkin...) ja tuoksuu tosi upealle (voisikohan tätä käyttää hajusteena liinavaatekaapissa?). Tuo värikkäältä kortilta näyttävä on maailman pienin ja suloisin joulukalenteri! Vaikka olenkin ns. aikuinen (varhaiskeski-ikäinen..) hommaan aina joka vuosi itselleni joulukalenterin. Ja nimenomaan kuvakalenterin...ei ne suklaasellaiset kovin hyvältä maistu. Teesiivilä! Tämän vien töihin, sillä kotona käytän Tefalin teenkeitintä, mutta töissä sihtiä. Ja heijastinnauhaa - justiinsa eilen illalla tai tänä aamuna luin blogista tästä langasta ja mietin, että josko joululahjoihin vai ihan ittelle ja mistä saisi... Olet siis ajatustenlukija jälleen kerran :) CHIBI! Nyt minullakin on - tähän mennessä olen vain ihaillut blogeissa ja haaveillut, ja tämä on vielä kauniin vihreä. Ja kirjeen päällä on vielä kinnasneula oikeaa poronsarvea. Todella sileä ja jännän tuntuinen pinta. Tätä tekniikkaa en olekaan vielä koskaan kokeillut, mutta eiköhän netistä tai jostain kirjasta löydy ohjeet.

255906.jpg

Regian langasta (tästä samaisesta langasta sain aiemmin jo sukat, joita on muuten pidetty tosi paljon, pestykin jo monesti) sneakerit! Täydellisen sopivat, vaikka SNY oli jättänyt päättelylangan vielä päättelemättä jotta voisin tarvittaessa purkaa päättelyn ja löysentää/tiukentaa sitä. Ei tarvitse! Talvella tykkään pitkistä varsista, mutta nämä ovat varmasti oivat kesäkäyttöön (kesälläkin pitää olla villasukat ainakin yöllä, mieluummin koko ajan sisällä...sanokaa vaan oudoksi).

255907.jpg

Ja kinnasneulatekniikalla lapaset, jotka sopivat kuin nenä päähän! Siis juuri semmoiset lapaset, joiden alle ei mahdu toisia, vaan ovat itse ne ns. alulapaset - näitähän minä tässä jokin aika sitten kaipailin....Pirtin villalankaa ja aivana uskomattoman lämpimät! Pääsevät käyttöön heti huomenna! Värikin on kuvassa melkein oikein, siis tuollainen ihana harmaan vihreä. Ja heti huomenna (heti kun saan edellisen projektin pois käsistä) alan opettelemaan itse tätä taitoa, tällaisia lapasia - lämpöisiä ja pehmeitä (voi, Huopanen tuntuu soratieltä verrattuna näihin!) on pakko saada lisää! Ja sattumalta minulla on Pirtin villalankaa kolmea eri väriä, kun kesällä sitä ostin. Tosin se lanka on tosi karheaa, miten kummassa siitä voi tulla tällaista ihanuutta?

SNY siis loppui. Ja oli Tuula (ei kyllä ollut pienintäkään aavistusta)! Hänelle kiitos sytämen pohjasta - olet ajatusten lukija ja todellinen ystävä! Kyllä minä olisin tätä projektia vielä mielelläni jatkanut - sitten kun (ei jos) seuraava järjestetään, olen heti ekana mukana. Omalleni aion paljastautua joskus ensi viikolla, ehkä.