Ulkona on pari päivää tuullut ihan älyttömästi. Eilenkin heräsin päiväuniltani katon paukaukseen - luulin ukkoseksi. Päässäni tuulee myös.

En osaa jatkaa pitsijakkua, koska... No, se vaan epäilyttää niin kauheasti... Ihan varmasti liian iso, vaikka sovittamalla kyllä vaikutti hyvältä... Epäilyttää silti. Ei siis huvita.

Iso pyöreä pitsihuivi kulkee uskollisesti mukanani paikasta toiseen uudessa, hienossa Wetterhoffin kassissani. Kassi on upea ja ihana ja haluaisin löytää jostain samanlaista huopaa vihreänä ja soheltaa toisenkin. Mutta huivi ei etene kuin kerroksen tai kaksi silloin tällöin ja se ei tunnu tuottavan tulosta - kummallista vai mitä :)

Aloitin uuttakin, sukat ja purin heti, ei mikään tuntunut hyvältä: liian isot puikot, tumma lanka, kuvio ei näkynyt, hankala ja hidas kuvio. Aloitin toisetkin sukat, ja ne olen päättänyt saattaa loppuun saakka. Minkäköhän kokoiset vaan? Kenelle?

Koolaus hinguttaisi taas..... Näin kaverini (ei blogia) tekemät langat ja voi ihku!!! Kunpa olisi ollut kamera mukana, upeita!

512071.jpg

Vihdoinkin. Ensimmäinen minun pihassani - tänään.