Kyllä nukutti hyvin (mitä nyt heräsin ihan liian monta kertaa yskimään - milloinkahan tukehdu? Hoitona nukun vielä kurkkukarkki kielen alla...). Yhä edelleen pientä lämpöilyä illalla. Tosin tänä iltana voi olla muukin syy - biletystä tiedossa. Tosin tässä iässä se tarkoittaa ihan älytöntä syömistä ja hauskanpitoa - ja autolla kotiin yöksi. Saisi kyllä jäädä juhlapaikallekin, mutta tuo yöyskiminen pitäisi varmaan koko mökin hereillä, ja kotiin on vain jokunen kilsa.

Tarkennusta eiliseen. Tosin en vieläkään ole tyytyväinen. En vaikka kuinka yritän kuvankäsittelyssä muokkailla.

187959.jpg

Tämä kuva on lähestulkoon sellainen kuin lanka luonnossakin. Ehkä vielä vähän lämpimämpi ja loistavampi. Ihana!

187960.jpg

Mutta tämä ei. Lanka näyttää tässä harmaalta, mutta on oikeasti siis oikein tumman sammaleen vihreä. Tekisi mieleni sanoa viheriä...

Nämä kuulemma huopuvat noin 30% ja tätä aion soveltaa. Nyt pitää kuitenkin saada äkkiä jokin superhyvä mökkijuhlaneulomus. Kaikki kesken olevat ovat joko liian isona mukaan otettavaksi tai sitten liian monimutkaisia pelaamisen, syömisen ja nauramisen keskellä neulottaviksi. Sukat?

Juuli, Scarf Style on....kaunis...kekseliäs...kiva...ihana...täynnä toteuttavaa....ja sovellettavaa... Jotenkin oletin etukäteen, että se olisi "huivi"kirja. No, se on huivikirja, mutta kaulahuivikirja. Ene lienee se tunnetuin ohje, ja sehän on perinteinen kolmio-pitsihuivi. Muut ovat jotain muuta. Pitkiä (tai lyhyempiä), modernimpia kaulahuiveja. Mutta loistavia ideoita ja muutamissa värienkäyttö saa minut huokailemaan ihastuksesta. Nyt ei ole kuvia, kun on ongelmia kameran akkujen kanssa. Yhdet toimivat. Toisissa huomasin "kuplimista" pinnalla - en uskalla käyttää. Ja ostin kyllä tänään uusiakin, mutta ne pitää ensin ladata kerran tooooosi pitkään. Ja laturi näytti heti "ready" - yhtäaikaa latausvalon kanssa. Eivät olleet täysiä, testasin. Odotellaan, jospas ne latautuisivat ja alkaisivat toimia.