Lankakauppiaiden tukemisprojekti koki takaiskun. Piikkopirrassa ei enää ollut tarvitsemaani hirmuista määrää Merinoa.... No, kävivät pyynnöstä tarkistamassa varastot ja muutamaa muuta väriä oli, joten nyt sitten tulee vähän eri sävyä. Harmaata. Ja koska olen joutunut odottamaan näin kauan (tein tilauksen viime viikonloppuna) saan laskun sähköpostissa. Muuten, kenenkään visa ei tällä hetkellä toimi heidän verkkokaupassaan. Asiaa kuulemma hoidetaan.

Nonna. Ihana vihreä untuvatakkini on LAUTAILIJAtakki Jkylän Topsportista. Lautailija.... vuosisadan vitsi ottaen huomioon minun inhosuhteeni lumiurheiluun.

Huomenna saan (?) valvoa lukion koetta yhden tunnin ja yo:ta eli tekstitaidonkoetta kaksi tuntia = kolme tuntia hyvää neulomisaikaa. Kun ei ole mitään korjattavaa (ellei joku vahingossa tuo aineita huomisaamuna) ja mukana tietysti hiljaiset bambut :) Ja villasukat jalassa - auditorio on hirmuisen kylmä.

Käynnistin tuossa iltapäivällä auton ekan kerran sitten maanantain. Käynnistyi ihan nätisti, mutta penkki oli kuin kiveä ja kytkin toimi kuin tahmakäpälä. Oli pakko ajella vähän ylimääräistä lenkkiä, jotta lämpenisi kunnolla. Huomenna pääsen kyydillä kouluun, kun heti aamulla tuodaan Hilmuskainen kyläilemään viikonlopuksi.

312831.jpg