Olen siivonnut eilen ja pessyt pyykkiä ja pyörittänyt tiskikoneen ja käynyt kaupassa ja ollut tänä aamuna reilut kolme tuntia töissä. Mutta vielä pitäisi.....

...neuloa. Viimeksi torstaina. Ei ole ehtinyt, eikä jaksanut.

...raivata työhuone. Kaikki ne joululahjat joita en kiikuttanut täpötäyteen postiin perjantaina, ovat levällään lattialla. Ja muutenkin huone on kuin hävityksen kauhistus. JYV-paketti lähti onnellisesti perjantaina. Kangaspuissa oli muuten aika kätsyä kuivatella joulukortteja.

...tehdä piparitaikina. Piti jo eilen, mutta sitten Mamma ilmoitti puhelimessa, ettei hän minnekään jouluna lähde ja ettei tykkää pipareista. No, menen käymään jouluaattona, mutten vie pipareita. Teen taikinaa, syön itse. Söisköhän kissat? Ainakin syövät erittäin innokkaasti kesäkurpitsaa. Ja vähän vähemmän innolla herneen versoja, juureslaatikkoa ja Polar-sulatejuustoa. Pakasteseikin kelpasi. Lähinnä Indylle.

...leipoa hedelmäkakut. Toisen vien veljeni perheeseen, toisen tuhoan itse, tai ehkä vien puolet Mammalle. Ellei hän nyt sitten ilmoita jotain siitäkin... Sitä paitsi, leipominen ja ruoanlaitto ovat nykyisin aika mahdottomia hommia. Ainakin jos pyrkii kissankarvattomaan lopputulokseen:

1133198.jpg

Riittävän lämmin unipaikka.

Unohtunutta taas. Löysin viime lauantaina Päijänne-divarista Haaviston 100 kansanomaista kuviokudinmallia hintaan KOLME euroa! Oli hiukan kulumista selässä, mutta täysin ehjä ja siisti kappale. Joskus mullekin käy tuuri. Tosin mullahan tuo kirja on jo, joten myin jo eteenpäin ;)

Ja vielä, pääsen (huom! Pääsen, en joudu) torstaina käsityönopettajan sijaiseksi! Tosin ei neulontaa, vaan joulukoristeita.