TohtoriX haastoi siis sittenkin meemiin. Ja muuten jumpassa käydään 1-3 krt/vko, ja kesällä futiksessa ja satunnaisesti sählyssä ja ratsastamassa. Ja venyttelyssä olen maailmanmestari. Siinä muuten ensimmäinen omituisuus:

1. Venyttelen/pyörittelen niskaa/hartioita/käsivarsia aina ja jokapaikassa - myös oppitunneilla. Vanhemmat oppilaat eivät enää kommentoi, mutta uudet, seiskat ja lukion ykköset katsovat silmät pyöreinä ja jotkut sitten kysyvät.

2. Vasen kenkä. Aina kenkiä jalkaan laittaessa vasen ensin. Tai muuten....mitä? Huono onni?

3. Avainneuroosi. Kokeilen aina vähintään viisi kertaa, että avaimet on mukana. Mieluiten kokeilen aina muutaman metrin välein. Ja auta armias jos ne onkin oikeassa taskussa, eikä vasemmassa niinkuin kuuluu. Tai vielä pahempi - jos onkin hame, jossa ei ole taskuja! Silloin töissä auton avaimet on opehuoneessa ylälaatikossa ja koulun avaimet roikkuvat kiinni penaalissa.

4. Ruoka. Mistähän tämän alottaisi? Siis olen varmaan tämän maailman kaikkeuden nirsoin ihminen. En syö, tai ainakin yritän parhaani mukaan välttää (kylässä olen kyllä aika kohtelias ja syön mitä tarjotaan): raaka paprika ja sipuli (mutta rakastan valkosipulia!), oliivit, feta, voimakkaat mausteet (nenä vuotaa, ja röyhtäilen seuraavat pari päivää....), sisäelimet (rusinaton maksalaatikko käy), homejuusto, jne, jne, jne...

5. Ja se ärsyttävän pirteä aamuiloisuus. Lue edellisestä kirjoituksesta. Tosin olen sitten myös tosi illantorkku. En pysy hereillä leffoja katsellessa tai kapakoissa.