Aamulla heräsin liian aikaisin, luin lehden ja söin, menin yhdeksäksi rengasliikkeen eteen ja he vaihtoivat autoon kesärenkaat ilman ajanvarausta, kävin apteekissa ja kaupassa ja sain vision! SE huivi. Saatava nyt ja heti. Justiinsa.

Tiedän, että minulla on sen ohje. Jossain. Käänsin siis huushollin ylös alaisin etsiessäni sitä. Ja se löytyi siitä ensimmäisestä lehtipinosta josta olin jo katsonut moneen kertaan.... (samalla tuli mieleen, että nuo lehdet pitäisi organisoida jotenkin järkevästi johonkin järkevään paikkaan). Puikot kyllä löytyivät - ainoat asiat, mitkä tässä talossa ovat taatusti hyvässä järjestyksessä ovat puikot ja tietsikan tiedostot. Lankavaihtoehtojen testailuun menikin sitten iltapäivä:

517087.jpg

Oikean puolimmainen, Katia Danubio (ylijäämää viime vuodelta kun luulin, että lanka loppuu ja tilasin lisää...) on liian karvainen, kuvio ei erotu, vaikka olisi kyllä ihanan värinen ja taivaallisen pehmeä. Vasemman puoleinen Novitan Olivia taas on jotenkin liian paksu ja noihin muihin verrattuna lälly väriltään, vaikka kyllä tykkään siitäkin. Eli keskimmäinen siis. Italialaista Brillaa (jota jäi yli tuosta samasta kuin Danubiota), jota tosin on vain hieman reilu 200g, eli pääsemme jännittämään jälleen kerran, että riittääkö... Tosin muista blogeista olen lukenut, että malli on piiiitkä, eli lyhentelen sopivasti (?).

Eilen vielä lupailin neuloa sukat loppuun, mutta nyt tämä kiilasi edelle. Sukkia tosin neulottiin aamulla renkaiden vaihdossa muutama kerros, rengasmiesten suunnattomaksi riemuksi :)

EDIT: kirjoitusvirheitä... + Malli on Lacy Kerchief Scarf - kaunis! Houkuttanut jo pitkään, mutta nyt tuli sellainen pakko-pakko-pakko!