355291.jpg

Nyt vihdoin, se mitä lupailin jo viikko sitten.
Something I promised you a week ago. (Somehow, there seems to be such a number of foreign visitors that I'll try to remember to blog in English as well.)

399468.jpg

Aamupäivällä kastelin ja nuppailin kiinni mattoon. Iso tuli, vähän turhankin leveä... Mutta ihanan pehmeä. Lahjaksi menee.
Ohje: Large rectangle (Kyllä on shaalilla tylsä nimi! Kirjasta Victorian Lace Today)
Puikot: 5½mm (jos muistan oikein)
Lanka: Idena Mohair Lux (296g)
Blocked it in the morning. A bit too big, too wide I mean... But so soft! A gift to someone.
Pattern: Large rectangle (What a boring name for a shawl! From Victorian Lace Today)
Needles: 5½mm (If I remember correctly.)
Yarn: Idena Mohair Lux (296g)

399469.jpg

Toisaalta tykkäsin, mutta.... Toisaalta, mallikerta oli vain 18 kerroksinen ja sitä toistettiin älyttömän monta kertaa - tylsää. Reunuksen mallikerta oli samankokoinen, mutta maailman epäloogisin. Opin se vasta viimeisessä reunassa - tylsää. Kirjan kuvissa ei näy kunnolla kulmia, enkä ole niihin hirmuisen tyytyväinen.
On the other hand this was nice, but.... On the other hand the pattern had only 18 rows and they were repeated indefinately - bogin. The border chart was the same size, but so illogical! I didn't learn it until during the final border - boring. In the pics in the book, there's no proper photo showing the corners, and I'm not satisfied with my corners.

399470.jpg

Nyt on sitten ongelma. Tahtoisin aloittaa kolme työtä yhtäaikaa....
What now? There're three different patterns and yarns that I'd love to begin...

Aamulla meni sulake (kylppäri ja sauna pimenivät). Vaihdoin sulakkeen. Kaupasta tullessani huomasin, että jääkaapissa ei ole enää valoa? Kummallista, ei tuon sulakkeen pitäisi mitenkään liittyä jääkaappiin. No, ajattelin kuitenkin ottaa lampun irti, jotta on malli, jotta osaan maanantaina hakea uuden. Suojakotelo irti, lampusta kiinni ja vääntö - ja käsi täynnä lasinsiruja. Ei irronnut. No, kaappi on vajaat kaksi kuukautta vanha, joten menen maanantaina keskustelemaan ostopaikkaan. Mikähän minussa on vikana näiden teknisten laitteiden suhteen.... Onnistun hajottamaan kaiken pelkällä läsnäolollani? No, naapurin rouvalla näytti olevan suuria vaikeuksia perheen uuden, hienon auton kanssa... Nyt kaikilla muilla paitsi mulla on niin isot sedanit, että meidän autokatos alkaa tuntua millimetrishowlta...